Online

workshops alcohol inkt

MET STEPHANIE VAN DER BEEK

Gemakkelijk met je laptop vanuit thuis inloggen op een online omgeving, waar je video instructies krijgt over de technieken alcohol inkt.

Wat kan je verwachten tijdens de online workshop?

Zeer professionele online omgeving

Schilderen wanneer het jou uitkomt

Video instructies over techniek

Schilder demonstraties

Opdrachten thuis uitvoeren

Inspiratie Boost

Materialenlijst Alcohol Inkt StephArts

Workshop schilderen voor beginners en gevorderden

Of je nu voor het eerst in aanraking komt met schilderen en alcohol inkt of dat je al jaren onderweg bent - er is voor iedereen een workshop op zijn niveau.

Wil je geen grote schilderijen maken, maar vind je het leuk om kleine dingen, zoals bijvoorbeeld onderzetters, mokken of kaarten te maken? Ook hier volgt binnenkort een workshop over.

Materialenlijst Alcohol Inkt - wat heb je nodig?

Je bent van plan om met alcohol inkt te gaan werken en om deze super leuke techniek uit te gaan proberen!

Je hebt best wat dingen nodig, maar laat je niet afschrikken, je kunt alles in fases aanschaffen. Download nu mijn gedetailleerde materialenlijst om aan de slag te kunnen gaan met alcohol inkt.

"Alcohol Inkt

is een vrij onbekende techniek in nederland. ik ben al 25 jaar in de kunstwereld actief en ik ben nog geen leukere techniek tegen gekomen. Het is VERSLAVEND om te doen - gewoon te leuk."

< Stephanie van der Beek>

Inschrijven Workshop

Er wordt nog hard gewerkt aan de online workshop, maar deze is dan ook binnenkort beschikbaar. Er zullen meerdere kleine workshops komen, voor beginners, gevorderden, workshop onderzetters, workshop ronde schilderijen, workshop bekers maken etc. Bij alle workshops komt de techniek alcohol inkt aan pas, maar ook andere technieken die je ermee kunt combineren.

Wil jij geïnformeerd worden zodra de workshops live gaan? Schrijf je dan hieronder in met jouw e-mailadres en jij ontvangt een bericht.

Handige links

Get

touch

in

Rekeningnummer:

NL86RABO 0112099564 tnv SC Maxein

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1

2375AT Rijpwetering

Nederland