Unieke schilderijen op kantoor

- HOE KUNST DE WERKOMGEVING TRANSFORMERT

Kleurrijke en glanzende schilderijen hebben het vermogen om een kantoorruimte nieuw leven in te blazen en een positieve sfeer te creëren. Voor kantoren en bedrijven die op zoek zijn naar unieke en exclusieve kunstwerken, is het belangrijk om te investeren in authentieke schilderijen. In dit artikel bespreken we waarom unieke schilderijen de voorkeur verdienen boven reproducties of prints, en hoe ze een onderscheidende en inspirerende werkomgeving kunnen creëren.

1. Unieke expressie van creativiteit:

Authentieke schilderijen zijn het resultaat van het unieke talent, de visie en de creativiteit van de kunstenaar. Elk penseelstreek en elke kleurkeuze vertegenwoordigt de persoonlijke expressie van de kunstenaar. Door te kiezen voor een uniek schilderij voor aan de muur van jouw kantoor, breng je een stukje van die artistieke creativiteit en originaliteit naar de werkomgeving. Het biedt een tastbare verbinding met kunst en cultuur.

2. Een gevoel van exclusiviteit en waarde:

Unieke schilderijen hebben inherent een gevoel van exclusiviteit en waarde. Omdat er geen tweede van bestaat en het geen reproductie of print is, krijgt het kunstwerk een uniek karakter. Het bezitten van een origineel schilderij geeft een gevoel van trots en onderscheidend vermogen aan het kantoor. Het laat zien dat het bedrijf waarde hecht aan originaliteit en kwaliteit. Mijn schilderijen zijn uniek en exclusief en zijn gekenmerkt door zacht vlooiende lijnen en sprekende kleuren. De afwerking met hoogglans epoxy, oftewel liquid gloss geven mijn epoxy schilderijen een chique en moderne look en geen één schilderij is hetzelfde.

CONTACT VOOR SCHILDERIJEN OP KANTOOR

"Niets is zo lastig als jouw bedrijfswaarden te laten weerspiegelen in de keuze van kunst op jouw kantoor! Ik help jou graag schilderijen uit te kiezen die bij jouw visie passen."

- STEPHANIE VAN DER BEEK

3. Het verbeteren van de werkomgeving:

Naast het visuele aspect hebben schilderijen op kantoor ook de mogelijkheid om de algehele werkomgeving te verbeteren. Kunst kan helpen om een gevoel van harmonie en balans te creëren. Het juiste schilderij kan de stemming van werknemers positief beïnvloeden en stress verminderen. Bovendien kunnen kleurrijke en glanzende schilderijen ruimtes optisch vergroten en een gevoel van ruimte en licht creëren, zelfs in kleine kantoren. Wist jij dat ik ook ronde, ovale maar ook organisch gevormde kunst maak? Als je van creativiteit en inspiratie spreekt dan zijn deze bijzondere vormen van schilderijen zeker een aanvulling voor een "out-of-the-box" aanpak. Toont jouw bedrijf lef genoeg om een keer iets anders aan je muur te hangen?

4. Versterking van bedrijfsidentiteit:

Een authentiek schilderij op kantoor kan dienen als een visueel symbool van de bedrijfsidentiteit. Door zorgvuldig een kunstwerk te selecteren dat de waarden en de visie van het bedrijf weerspiegelt, kan een kantoor een inspirerende omgeving creëren die medewerkers en bezoekers aanspreekt. Het schilderij fungeert als een krachtig communicatiemiddel dat de essentie van het bedrijf vertaalt in visuele kunst.

5. Bevordering van gesprekken en interactie:

Authentieke schilderijen hebben de kracht om gesprekken en interactie tussen medewerkers te stimuleren. De uniciteit van het schilderij kan mensen nieuwsgierig maken en de interesse wekken. Medewerkers kunnen met elkaar in gesprek gaan over de artistieke elementen, de betekenissen en de emoties die het schilderij oproept. Dit bevordert een gevoel van verbondenheid en creatieve uitwisseling binnen het team. Wist je dat ik met mijn kunst ook in gesprek ga met jou?

Schilderijen op kantoor

- HOE KIES JE KUNST VOOR EEN BEDRIJF?

WELK SCHILDERIJ PAST BIJ MIJN KANTOOR?

Het kiezen van schilderijen voor je kantoor kan een leuke en spannende proces zijn, maar het kan ook een beetje overweldigend zijn als je niet weet waar te beginnen. Hier zijn enkele tips om je te helpen de juiste schilderij voor je kantoor te kiezen:

  1. Overweeg het merk en de waarden van je bedrijf: Het schilderij die je kiest voor je kantoor moet het merk en de waarden van je bedrijf weerspiegelen. Als je bijvoorbeeld een creatief bureau hebt, wil je misschien gedurfde en levendige schilderijen kiezen die de energieke en innovatieve geest van je bedrijf weerspiegelen. Aan de andere kant, als je een advocatenkantoor hebt, wil je misschien meer traditionele en conservatieve schilderijen kiezen die de professionaliteit en aandacht voor detail van je bedrijf weerspiegelen.
  2. Denk aan de ruimte: Bij het kiezen van schilderijen voor je kantoor, moet je rekening houden met de beschikbare ruimte. Grote, gedurfde schilderijen kunnen goed werken in open ruimtes of vergaderruimtes, terwijl kleinere kunstwerken beter geschikt kunnen zijn voor individuele kantoren of cubicles. Je wilt ook rekening houden met het kleurenschema en decor van het kantoor bij het kiezen van schilderijen.
  3. Kies schilderijen die inspireeren en motiveeren: Schilderijen kunnen een krachtige impact hebben op onze stemming en emoties, dus kies kunstwerken die jou en je medewerkers inspireren en motiveren. Dit kan alles zijn, van gedurfde abstracte schilderijen tot inspirerende landschappen of foto's.
  4. Steun lokale kunstenaars: Overweeg om lokale kunstenaars te steunen door hun schilderijen te kopen voor je kantoor. Dit helpt niet alleen om de lokale kunstgemeenschap te ondersteunen, maar kan ook een persoonlijke touch toevoegen aan je kantoor en helpen om een unieke en gastvrije omgeving te creëren.
  5. Wees niet bang om te mixen en matchen: Tot slot, wees niet bang om verschillende soorten schilderijen en stijlen te mixen en matchen om een unieke en eclectische look in je kantoor te creëren.

CONTACT VOOR SCHILDERIJEN OP KANTOOR

Unieke schilderijen op kantoor

GEVEN JOUW IDENTITEIT WEER

Kunst kan veel zeggen over uw bedrijf en kan zelfs fungeren als een weerspiegeling van de waarden en visie van uw bedrijf. Hier zijn enkele manieren waarop kunst iets kan zeggen over uw bedrijf:

Visie en waarden: De kunstwerken die u kiest, kunnen een beeld geven van de visie en waarden van uw bedrijf. Als uw bedrijf zich richt op innovatie en creativiteit, kan moderne of abstracte kunst deze waarden weerspiegelen. Als uw bedrijf zich richt op duurzaamheid en natuurbehoud, kan kunst met natuurthema's of gerecyclede materialen deze waarden overbrengen.

Klantbeleving: De kunst die u tentoonstelt kan bijdragen aan de klantbeleving en de sfeer van uw kantoor. Het kan uw klanten een gevoel geven van de persoonlijkheid en de cultuur van uw bedrijf. Goed gekozen kunst kan ook de creativiteit en productiviteit van uw medewerkers verhogen.

Professionele uitstraling: Door het tentoonstellen van hoogwaardige kunstwerken kunt u een professionele uitstraling geven aan uw bedrijf. Het kan laten zien dat uw bedrijf aandacht besteedt aan detail en kwaliteit en kan bijdragen aan de algehele uitstraling van uw kantoor.

Maatschappelijke betrokkenheid: Als u ervoor kiest om lokale kunstenaars te ondersteunen, kan dit aangeven dat uw bedrijf betrokken is bij de gemeenschap en bereid is om terug te geven aan lokale talenten. Het kan ook helpen bij het opbouwen van relaties en het creëren van een positief imago in de lokale gemeenschap.

Get in touch

Spreekt jou mijn portfolio van schilderijen aan? Wil je een adviesgesprek, een opdracht voor een "op-maat werk" geven of heb je een andere vraag?

Neem gerust contact met mij op via stephanie@stepharts.com of 06-18783694. Je kunt mij ook appen of een chat bericht sturen via alle social media kanalen.

Mijn eigen atelier bevindt zich in Rijpwetering, regio Leiden waar jij op afspraak van harte welkom bent voor kennismaking.

Exclusieve en unieke

SCHILDERIJEN

STORYTELLING ART

Kijk hier naar mijn portfolio

EPOXY SCHILDERIJEN

ronde SCHILDERIJEN

Portfolio

The Royal Collection is een nieuw ontwikkelde serie betoverende en glamoureuze kunstwerken. In deze collectie kunstwerken wilde de kunstenares dat het "hoogglanzend goud" een essentiële rol zou spelen in de ervaring van de kijker. Het verwerkte goud glinstert steeds anders afhankelijk van het licht dat erop valt.

Ook is elk kunstwerk in de Royal Collection verfijnd met een handgemaakte stalen frame voorzien van een messing coating. Het frame is artistiek ontworpen, zo loopt het van diep naar ondiep richting de onderkant van het schilderij.

Zoals al het werk van Stephanie is elk schilderij uniek en echte vakmanschap.

EPOXY SCHILDERIJEN

tHE ROyal collection

Follow me

Wil je op de hoogte blijven van mijn aankomende exposities en evenementen net zoals nieuwste werken en technieken? Volg me dan op social media.

Get in touch

Portfolio

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek

Geverifieerd door MonsterInsights