HANG EEN KEER IETS ANDERS AAN JE MUUR,

KIES EEN ROND SCHILDERIJ

Ronde Epoxy Schilderij StephArts Kerk Hoogmade

Ronde Schilderijen

Ben je op zoek naar een schilderij met een speels effect? Wil je een keer een bijzondere muurdecoratie? Dan is een rond schilderij ideaal voor in je interieur. Een schilderij met een ronde vorm valt direct op wanneer je deze ophangt in je huis, ook al kies je voor een rustig motief. Mijn ronde schilderijen zijn ook nog eens met een heel bijzondere techniek gemaakt en zijn geen reproducties of prints! Mijn ronde schilderijen oftewel muur cirkels zijn gemaakt met alcohol inkt, sommige met schellak, bladgoud, acryl inkt en altijd afgewerkt met epoxy. Epoxies zijn polymeren bestaande uit twee essentiële componenten; een hars en een harder. Wanneer de twee componenten worden samengebracht en grondig worden gemengd zullen zij chemisch reageren en onomkeerbaar een verbinding aangaan. Ik werk mijn ronde schilderijen af met epoxy om de verf op het schilderij te beschermen en het geeft een wet-look, welke de kleuren nog intenser benadrukt.

Elk rond schilderij is uniek, met de hand geschilderd en geen is hetzelfde.

Portfolio

RONDE SCHILDERIJEN

Ronde

SCHILDERIJEN

MIJN INSPIRATIE VOOR RONDE SCHILDERIJEN

Ronde Epoxy schilderij bloemen roze

De inspiratie voor mijn serie ronde schilderijen haal ik uit planeten. Voor mij lijken mijn ronde schilderijen erop, mysterieus en spectaculair. De vorm op zich is ook een inspiratiebron voor deze muurcircles. Het schilderen op een ronde schijf is heel anders dan op een vierkant of rechthoekig doek. Vaak schilder ik met de rondingen mee en dat geeft een heel speels effect.

Maar boven alles doe ik mijn inspiratie altijd op door twee dingen: Muziek en tijd. Schilderijen zonder muziek kan voor mij niet en tijd geeft mentale rust en laat mijn creativiteit naar boven komen.

Ronde Epoxy schilderij bloemen zwart blauw
Ronde drieluik epoxy schilderij

VERSCHILLENDE FORMATEN RONDE SCHILDERIJEN

De ronde schilderijen die je in mijn collectie terugvindt zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Dit maakt het eenvoudig om voor jouw interieur de meest geschikte variant te kiezen. Ik verkoop mijn ronde schilderijen met een diameter van 20, 37 en 60cm. De twee grotere ronde kunstwerken zijn 1cm dik, de kleine 0,5cm en hebben allen een goud/beige zijkant. Achterop is een ophangsysteem waardoor het voor de muur lijkt te zweven. Je hangt het schilderij eenvoudig aan een spijker of schroef op. De drie verschillende maten maken het eenvoudig om voor jouw interieur de meest geschikte variant te kiezen.

MIJN RONDE SCHILDERIJEN ZIJN:

Ronde Epoxy schilderij maan

Elk uniek en persoonlijk

Geen is hetzelfde

Modern zwevend effect

Altijd inclusief ophangsysteem

Altijd afgewerkt met epoxy

MIJN PERSOONLIJKE Tip:

"Hang een paar RONDE SCHILDERIJEN naast elkaar voor een geweldig effect!

Ronde drieluik epoxy schilderij

HOE MAAK IK MIJN RONDE SCHILDERIJEN

Wie waarde hecht aan trends, is hier bij mijn ronde schilderijen aan het juiste adres. Het is helemaal "in" op dit moment: een rond schilderij, oftewel muurcirkel aan de muur geeft je een unieke uitstraling.

Er zijn veel aanbieders die eenvoudige prints als ronde schilderijen verkopen. Dat is niet te vergelijken met mijn ronde kunst. Een rond schilderij wordt door mij met veel liefde en oog voor detail gemaakt. Als je alcohol inkt op de muurcirkel gebruik dan zitten er veel droogtijden tussen de lagen. Het ronde schilderij moet ook geïmpregneerd worden en er moet een UV bescherming krijgen. Om dit goed te doen zitten er van beide behandelingen minimaal drie lagen op. De zijkanten van het ronde schilderij beschilder ik uiteraard ook, zodat het kunstwerk er van de zijkant ook mooi uitziet. Om alles te "sealen" en een wet-look aan het schilderij te geven, gebruik ik als laatste een laag epoxy. Hiervan is het soms ook noodzakelijk om twee of drie lagen op te zetten. Epoxy is een bijzonder kostbaar medium en alleen al het gebruik van epoxy draagt veel bij aan de prijs van mijn ronde schilderijen.

Met de koop van mijn ronde schilderijen heb jij dus een uniek en bijzonder kunstwerk in huis.

EEN ROND SCHILDERIJ OP BESTELLING

De ronde schilderijen zijn perfect om je interieur uniek te maken. Net even anders dan de reguliere schilderijen. Heb je speciale wensen voor je ronde schilderij en vind je net niet op mijn site wat je leuk vindt? Ik maak ook muurcirkels in opdracht. Je bent niet tot koop verplicht, pas nadat het schilderij af is beslis je of je het wil kopen of niet.

Logo Kwast StephArts kunstenaar Stephanie van der Beek

Kijk hier voor mijn portfolio

EPOXY SCHILDERIJEN

Gratis

ADVIESGESPREK

Ben je geïnteresseerd in één van mijn schilderijen? Heb je advies nodig over wat er bij jouw inrichting past?

Vaak kom ik zonder verplichting met een aantal schilderijen bij de klant langs om te kijken hoe het schilderij thuis in de woonomgeving staat. Kan dit niet, dan stuurt de klant vaak een foto van de desbetreffende woonruimte waar het schilderij moet komen te hangen en maak ik een fotomontage. Ik geef persoonlijk advies op maat, zodat de aankoop van een schilderij een beleving wordt.

Bel mij gerust op

Handige links

Get

touch

in

Rekeningnummer:

NL86RABO 0112099564 tnv SC Maxein

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1

2375AT Rijpwetering

Nederland