Ronde epoxy schilderijen

EXCLUSIEF EN UNIEKE SCHILDERIJEN MET EEN VERHAAL

Ben je op zoek naar een speels effect in je interieur? Verlang je naar een bijzondere muurdecoratie die de norm doorbreekt? Dan zijn ronde, ovale of organisch gevormde epoxy schilderijen de perfecte keuze. Deze unieke kunstwerken doorbreken de rechte lijnen in ons interieur en vallen direct op wanneer je ze aan de muur hangt.

Mijn ronde, ovale en organische schilderijen zijn met een buitengewone techniek gecreëerd en zijn geen gewone reproducties of prints. Ik gebruik enkel een föhn als mijn penseel, waarmee ik inkt en alcohol manipuleer op het oppervlak van het kunstwerk. Daarna worden al mijn ronde epoxy schilderijen professioneel afgewerkt met hoogglans liquid gloss, waardoor de kleuren van de inkt nog intenser naar voren komen. Het epoxy zorgt tevens voor een ongeëvenaarde glans en een wet-look effect, waardoor het verwerkte goud in de ronde schilderijen prachtig schittert.

Ontdek de unieke schoonheid van deze kunstwerken, met liefde en vakmanschap gemaakt met behulp van een bijzondere techniek.

Portfolio

RONDE EPOXY SCHILDERIJEN

Kijk hier voor mijn portfolio

EPOXY SCHILDERIJEN

Get in touch

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek