KIES EEN ROND EPOXY SCHILDERIJ - HELEMAAL MODERN, HIP EN TRENDY!

Ronde Epoxy Schilderij StephArts Kerk Hoogmade

Ronde Schilderijen

Ben je op zoek naar een schilderij met een speels effect? Wil je een keer een bijzondere muurdecoratie? Dan is een rond schilderij ideaal voor in je interieur. Een schilderij met een ronde vorm valt direct op wanneer je deze ophangt in je huis, ook al kies je voor een rustig motief. Mijn ronde schilderijen zijn ook nog eens met een heel bijzondere techniek gemaakt en zijn geen reproducties of prints! Mijn ronde schilderijen oftewel muur cirkels zijn gemaakt met alcohol inkt, sommige met schellak, bladgoud, acryl inkt en altijd afgewerkt met epoxy. Epoxies zijn polymeren bestaande uit twee essentiële componenten; een hars en een harder. Wanneer de twee componenten worden samengebracht en grondig worden gemengd zullen zij chemisch reageren en onomkeerbaar een verbinding aangaan. Ik werk mijn ronde schilderijen af met epoxy om de verf op het schilderij te beschermen en het geeft een wet-look, welke de kleuren nog intenser benadrukt.

Elk rond schilderij is uniek, met de hand geschilderd en geen is hetzelfde.

Portfolio

RONDE SCHILDERIJEN

Ronde

EPOXY SCHILDERIJEN

MIJN INSPIRATIE VOOR RONDE EPOXY SCHILDERIJEN

Ronde Epoxy schilderij bloemen roze

Het schilderen op een ronde schijf is heel anders dan op een vierkant of rechthoekig doek. Vaak schilder ik met de rondingen van het papier mee en dat geeft al een heel speels effect.

Mijn inspiratie doe ik op door twee dingen: Muziek en tijd. Schilderen zonder muziek is voor mij niet denkbaar en het hebben van voldoende tijd voor het creëren van een kunstwerk geeft mentale rust en laat mijn creativiteit naar boven komen.

Ronde drieluik epoxy schilderij
Ronde Epoxy schilderij bloemen zwart blauw

VERSCHILLENDE FORMATEN RONDE EPOXY SCHILDERIJEN

De ronde schilderijen die je in mijn collectie terugvindt zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Dit maakt het eenvoudig om voor jouw interieur de meest geschikte variant te kiezen. Ik verkoop mijn ronde schilderijen met een diameter van 20, 37 en 60cm. De twee grotere ronde kunstwerken zijn 1cm dik, de kleine 0,5cm en hebben allen een goud/beige zijkant. Achterop is een ophangsysteem waardoor het voor de muur lijkt te zweven. Je hangt het schilderij eenvoudig aan een spijker of schroef op. De drie verschillende maten maken het eenvoudig om voor jouw interieur de meest geschikte variant te kiezen.

MIJN RONDE EPOXY SCHILDERIJEN ZIJN:

Ronde Epoxy schilderij maan

Elk uniek en persoonlijk

Exclusief en chique

Modern zwevend effect

Altijd inclusief ophangsysteem

Altijd afgewerkt met hoogwaardig epoxy

MIJN PERSOONLIJKE Tip:

"Hang een paar RONDE SCHILDERIJEN naast elkaar voor een geweldig effect!

EXCLUSIEVE RONDE EPOXY SCHILDERIJEN - UNIEK EN CHIQUE IN DESIGN

Ronde drieluik epoxy schilderij

Wie waarde hecht aan trends, is hier bij mijn ronde schilderijen aan het juiste adres. Het is helemaal "in" op dit moment: een rond schilderij, oftewel muurcirkel aan de muur geeft je een unieke uitstraling.

Er zijn veel aanbieders die eenvoudige prints als ronde schilderijen verkopen. Dat is niet te vergelijken met mijn hoogwaardige en unieke epoxy kunst. Een rond schilderij wordt door mij met veel liefde en oog voor detail gemaakt. Het gebruik van het medium alcohol inkt op het schilderij bevorderd veel droogtijden tussen de lagen. Het ronde schilderij moet ook geïmpregneerd worden zodat het beschermt is tegen UV licht. Om dit goed te doen zitten er wel 5-6 lagen vernis op.

De zijkanten van het ronde schilderij beschilder ik uiteraard ook, zodat het kunstwerk er van de zijkant ook mooi uitziet. En als laatst en heel belangrijk komt dan de epoxy laag. Werken met epoxy is een vaak voor zich en dat is ook de reden waarom ik dit deel uitbesteed heb aan een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in het gieten van kunstwerken met hoog kwalitatieve high gloss epoxy. Hiervan is het soms ook noodzakelijk om drie of vier lagen high gloss epoxy op te zetten. Met epoxy werken is ambachtelijk handwerk en er zit ongelofelijk veel tijd in om de glans laag strak te krijgen.

Ronde Epoxy schilderij maan

kunstenares stephanie van der beek: "De glinstering die ontstaat bij het gieten van epoxy zorgt voor een luxe en chique uitstraling waar je je ogen niet vanaf kunt houden."

METALEN 3-D VLINDER IN DE EPOXY

Epoxy schilderij bloemen oker goud

Bij geselecteerde schilderijen is een metalen vlinder in de epoxy gegoten. De vlinder zit dus vast in de epoxy maar komt er 3-d achtig uit het schilderij wat een heel bijzonder effect creëert. Per schilderij verschilt de vlinder en de maat ervan.

Wil je weten bij welk schilderij een vlinder is? Klik dan op het fotocarrousel van het schilderij zoals deze en lees de bijhorende tekst.

Kijk hier voor mijn portfolio

EPOXY SCHILDERIJEN

Gratis

ADVIESGESPREK

Ben je geïnteresseerd in één van mijn schilderijen? Heb je advies nodig over wat er bij jouw inrichting past?

Vaak kom ik zonder verplichting met een aantal schilderijen bij de klant langs om te kijken hoe het schilderij thuis in de woonomgeving staat. Kan dit niet, dan stuurt de klant vaak een foto van de desbetreffende woonruimte waar het schilderij moet komen te hangen en maak ik een fotomontage. Ik geef persoonlijk advies op maat, zodat de aankoop van een schilderij een beleving wordt.

Bel mij gerust op

Portfolio

touch

Get

in

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek