Hi,

StephArts Stephanie van der Beek schilderijen

ik ben Stephanie

Het creëren van kunst en in mijn geval “het schilderen” is pas echt krachtig als je gedreven bent door passie.

Voor mij is schilderen al ruim 20 jaar mijn grootste passie en uitlaatklep voor mijn oneindige creativiteit.

Alles is begonnen toen ik aan de Côte d’Azur woonde. Een omgeving waar veel kunstenaars leven en waar ik in aanraking kwam met kunst, die tentoongesteld werd in de prachtige omgeving van Nice en omstreken. Op dat moment voelde ik ontzettend veel inspiratie opkomen en daarmee de wens om “gevoel” op een canvasdoek te kunnen krijgen.

Voor het ontwikkelen van mijn persoonlijke schilderstijl heb ik de afgelopen jaren diverse schildercursussen in mijn moederland Duitsland en later in Frankrijk en in Nederland gevolgd.

Ik werk met een bepaalde dynamiek en de energie die in mij opkomt probeer ik over te brengen op het doek.

Ik kan me enorm verheugen op een dag in mijn atelier, ongestoord in de weer met mijn kwasten en doeken en alle tijd om mooie dingen te maken. Op de gekste momenten komen de mooiste ideeën in me op..….heerlijk is dat.

DrijfVeer:

Passie

Het schilderen belicht een hele andere kant van mijzelf. In mijn “gewone” leven ben ik met mijn Duitse roots heel erg gestructureerd, georganiseerd en werk ik het liefst planmatig, maar zodra ik door de deuren van mijn atelier loop, word ik een ander mens. Er moet chaos heersen. Ik schilder aan 6-8 werken tegelijkertijd, variërend van hele grote schilderijen tot hele kleine. Spetteren, gieten, smeren, schuren, druppelen….het mag allemaal; hoe meer hoe beter! Het hebben van tijd speelt een belangrijke rol. Inspiratie is geen kwestie van op een knop drukken. Muziek is hierbij ook essentieel om in een ontspannen sfeer tot de beste ideeën te komen.

Logo Kwast StephArts kunstenaar Stephanie van der Beek

Mijn inspiratiebron:

tijd en muziek

Schilderen StephArts bloesem

Buiten schilderen is zo bevrijdend en inspirerend

#iloveit#

De natuur als motief

De natuur als symbool voor een aantal belangrijke levenslessen - lees waarom ik gefascineerd ben door het schilderen van bomen en bloesems.

blog

Logo Kwast StephArts kunstenaar Stephanie van der Beek

In de pers

Kunst Schilderij StephArts Stephanie van der Beek tentoonstelling

KUNST ONDER DE AANDACHT

Kunst is mooi om op te hangen maar kunst is nog veel mooier om over te praten. Wat de ene in een schilderij ziet, ziet de andere weer niet. Een kunstwerk kan een emotie los maken, we kunnen het ontzettend lelijk vinden of juist betoverend. Voor iedereen is het anders en dat is maar goed ook. Aandacht voor kunst krijgen is dus ook een doelstelling voor mij. Ik vind het simpelweg leuk om erover te praten en het initiatief te nemen om het onder de aandacht te brengen. Kunst moet toegankelijk zijn en beschikbaar. Aandacht in de kranten en online helpt uiteraard om kunst een plek in ons hart te geven.

Kunst Schilderij StephArts Stephanie van der Beek tentoonstelling
Kunst Schilderij StephArts Stephanie van der Beek tentoonstelling
StephArts schilderijen Kunst Stephanie van der Beek
Kunst Schilderij StephArts Stephanie van der Beek tentoonstelling

Dat zeggen klanten

over StephArts

HENRIETTE WENDT

Logo Kwast StephArts kunstenaar Stephanie van der Beek

Leiderdorp

StephArts Stephanie van der Beek kunst schilderij Bloesem Natuur

Joop en Maria Visscher

Leeuwaarden

Wij zijn heel blij met dit prachtige schilderij. Bij interesse hebben we veel informatie gekregen over de technieken die gebruikt zijn om tot dit resultaat te komen. Het schilderij is persoonlijk gebracht en er werd advies gegeven voor het ophangen. Erg goede en vriendelijke service.

Wij zijn bewonderaars van het werk van Vincent van Gogh. Met name zijn doek “Amandelbloesem” maakt een goed gevoel bij ons los. Toevalligerwijs maakten wij kennis met het werk van Stephanie door de expositie in Oud Poelgeest in Oegstgeest. Iets van dat thema van Van Gogh vonden wij terug in de serie “bloesem” van Stephanie. Wij waren eigenlijk direct in de ban en voelden ons aangetrokken door de kracht, de dynamiek en het sober kleurgebruik van haar werk. In het bijzonder werden wij getroffen door de grote zeggingskracht van de beweging van bladeren die vanuit de linker bovenhoek het doek inwaaien.

De persoonlijke kennismaking met Stephanie en uitwisseling van gedachten over allerhande zaken was heel plezierig. Het doek past uitstekend in ons interieur en onze zoektocht naar een passend schilderij is hiermee geëindigd. Wij zijn heel blij met ons nieuwe bezit en genieten er elk moment van.

Noordwijk

Handige links

Get

touch

in

Rekeningnummer:

NL86RABO 0112099564 tnv SC Maxein

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1

2375AT Rijpwetering

Nederland