Stephanie van der Beek is een professionelle kunstenares die bekend staat voor haar exclusieve en unieke liquid gloss schilderijen van hoog kwaliteitsniveau.

Door het spel van zacht vloeiende vormen, heldere kleuren en het gebruik van goud of brons, is haar werk zeer herkenbaar. Uit al haar werken spreekt duidelijk Stephanie’s kracht en energie, dit is ook hoe ze in het leven staat en tevens de boodschap voor de kijker.

Stephanie begon op haar 20e aan de Côte d’Azur met schilderen. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een kunstenares die dagelijks schildert, exposeert en verkoopt in binnen- en buitenland aan particulieren en bedrijven. Haar werken zijn te koop in haar eigen studio in Rijpwetering, via haar website stepharts.com of via één van haar verkooppunten.

Over

STEPHANIE VAN DER BEEK

De van oorsprong Duitse kunstenares begon haar carrière zo’n 20 jaar geleden aan de Franse Côte d’Azur. Daar ontwikkelde ze haar fascinatie voor het schilderen, volgde ze haar schildersopleiding en begon ze met acrylverf op canvas.

Zo’n 3 jaar geleden ontdekte de krachtige selfmade kunstenares het medium alcohol inkt en ontwikkelde zij een unieke en vrijwel onbekende techniek. Haar werken onderscheiden zich niet alleen door een diversiteit aan kleuren, maar ook door de vormen van het kunstwerk. Zo maakt zij ronde, ovale en organisch gevormde werken. Maar ook het medium waarmee de kunstenares werkt en hoe ze het toepast, creëert een fascinerend effect. Meerdere inkt lagen over elkaar creëren een ongekende diepte. Het goud wat de kunstenares veel in haar werken gebruikt verandert steeds naarmate het licht er anders op valt. Haar kunst blijft de kijker integreren en zorgt voor een ongekende speelsheid.

Bijzondere

TECHNIEK

De inkt die de kunstenares gebruikt moet geactiveerd worden door het toevoegen van 96% alcohol. Stephanie verdeelt de inkt en het alcoholmengsel met een haardroger en bouwt het kunstwerk zo laag voor laag op. Omdat de inkt binnen seconden droogt moet er met een bepaalde snelheid en dus ook energie gewerkt worden. Na het zorgvuldige impregneerproces wordt het kunstwerk bevestigd op dibond en professioneel afgewerkt met hoogwaardige epoxy. De epoxy lagen creëren ongeëvenaarde diepte en de illusie van een “wet-look”. Op sommige schilderijen is een metalen vlinder in de epoxy gegoten, die een 3D-effect creëert. Afhankelijk van de lichtinval op het schilderij schittert het verwerkte goud in haar schilderijen verschillend. Dit zorgt voor een speels en heel fascinerend effect en maakt dat je een eye-catcher in huis haalt.

Het betreft bij Stephanies schilderijen altijd het originele werk en elk kunstwerk is uniek. Het schilderij wordt geleverd inclusief professioneel ophangsysteem en gepersonaliseerd Kunstenaars Echtheidscertificaat.

Energie

schilderij epoxy exclusief uniek bloemen oker goud

Kracht en

THEMA

Stephanie’s schilderijen zijn kleurrijk, dynamisch en hebben een diepere boodschap.

“Kunst is voor mij de spiegel van de ziel, het laat zien hoe je je als kunstenaar voelt.”

Met haar nieuwste serie werken met als thema ‘Kracht en Energie’, wil zij mensen inspireren. Volgens Stephanie is de manier hoe je met dingen in het leven omgaat cruciaal. Omarm je het leven met kracht en energie dan zal de uitkomst veel positiever zijn. En precies dat wil de gedreven kunstenares via haar kunstwerken tot uitdrukking brengen. Luister nu naar haar podcast "Storytelling Art" waarin zij van haar inspiratiebron verteld, namelijk verhalen van bijzonder krachtige en energieke mensen die Stephanie in haar leven ontmoet heeft.

Woord

ovale kunst abstract zwart modern

VAN DE KUNSTENARES

Kunst kan zo veel meer zijn dan iets moois om tegenaan te kijken. Met kunst kan je verhalen vertellen, iemand aan het denken zetten en verbindingen tussen mensen realiseren. De manier hoe ik in het leven sta – namelijk krachtig en energiek – wordt uitgedragen in mijn kunst.

Dat is mijn boodschap waarmee ik het kunstwerk creëer. Ik wil je uitnodigen om naar mijn kunst te kijken en zelf na te gaan wat het bij je oproept en/of betekend.

Wil je advies op maat? Maak een afspraak in mijn atelier of bel mij voor een persoonlijke ontmoeting bij jou thuis of op kantoor.

Stephanie

Follow me

Wil je op de hoogte blijven van mijn aankomende exposities en evenementen net zoals nieuwste werken en technieken? Volg me dan op social media.

Get in touch

Portfolio

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek