Stephanie van der Beek is een dynamische kunstenares die bekend staat voor haar kleurrijke en gracieuze alcohol inkt en epoxy schilderijen van abstracte bloemen.

Door het spel van zacht vloeiende vormen, heldere kleuren en het gebruik van goud of brons, is haar werk zeer herkenbaar. Uit al haar werken spreekt duidelijk Stephanie’s kracht en energie, dit is ook hoe ze in het leven staat en tevens de boodschap voor de kijker.

Stephanie begon op haar 20e aan de Côte d’Azur met schilderen. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een kunstenares die dagelijks schildert, exposeert en verkoopt in binnen- en buitenland aan particulieren en bedrijven. Haar werken zijn te koop in haar eigen studio in Rijpwetering, via haar website stepharts.com of via één van haar verkooppunten.

StephArts Stephanie van der Beek Epoxy schilderijen

Over

STEPHANIE VAN DER BEEK

De van oorsprong Duitse kunstenares begon haar carrière zo’n 20 jaar geleden aan de Franse Côte d’Azur. Daar ontwikkelde ze haar fascinatie voor het schilderen, volgde ze haar schildersopleiding en begon ze met acrylverf op canvas. Zo’n 3 jaar geleden ontdekte de krachtige self-made vrouw het medium alcohol inkt en ontwikkelde zij een unieke en vrijwel onbekende techniek.

StephArts Stephanie van der Beek Epoxy schilderijen

Bijzondere

TECHNIEK

De inkt moet namelijk geactiveerd worden door het toevoegen van 96% alcohol. Stephanie verdeelt de inkt en het alcoholmengsel met een haardroger en bouwt het kunstwerk zo laag voor laag op. Omdat de inkt binnen seconden droogt moet er met een bepaalde snelheid en dus ook energie gewerkt worden. Na het zorgvuldige impregneerproces wordt het kunstwerk bevestigd op dibond en professioneel afgewerkt met hoogwaardige epoxy. De epoxy lagen creëren ongeëvenaarde diepte en de illusie van een “wet-look”. Op sommige schilderijen is een metalen vlinder in de epoxy gegoten, die een 3D-effect creëert. Afhankelijk van de lichtinval op het schilderij schittert het verwerkte goud in haar schilderijen verschillend. Dit zorgt voor een speels en heel fascinerend effect en maakt dat je een eye-catcher in huis haalt.

Het betreft bij Stephanies schilderijen altijd het originele werk en elk kunstwerk is uniek. Het schilderij wordt geleverd inclusief professioneel ophangsysteem en gepersonaliseerd Kunstenaars Echtheidscertificaat.

StephArts Stephanie van der Beek Epoxy schilderijen

Kracht en Energie

THEMA

Stephanie’s schilderijen zijn kleurrijk, dynamisch en hebben een diepere boodschap.

“Kunst is voor mij de spiegel van de ziel, het laat zien hoe je je als kunstenaar voelt.”

Met haar nieuwste serie werken met als thema ‘Kracht en Energie’, wil zij mensen inspireren. Volgens Stephanie is de manier hoe je met dingen in het leven omgaat cruciaal. Omarm je het leven met kracht en energie dan zal de uitkomst veel positiever zijn. En precies dat wil de gedreven kunstenares via haar kunstwerken tot uitdrukking brengen.

StephArts Stephanie van der Beek Epoxy schilderijen

Woord

VAN DE KUNSTENARES

Kunst kan zo veel meer zijn dan iets moois om tegenaan te kijken. Met kunst kan je verhalen vertellen, iemand aan het denken zetten en verbindingen tussen mensen realiseren. De manier hoe ik in het leven sta – namelijk krachtig en energiek – wordt uitgedragen in mijn kunst.

Dat is mijn boodschap waarmee ik het kunstwerk creëer. Ik wil je uitnodigen om naar mijn kunst te kijken en zelf na te gaan wat het bij je oproept en/of betekend.

Wil je advies op maat? Maak een afspraak in mijn atelier of bel mij voor een persoonlijke ontmoeting bij jou thuis of op kantoor.

Stephanie

Handige links

Get

touch

in

Rekeningnummer:

NL86RABO 0112099564 tnv SC Maxein

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1

2375AT Rijpwetering

Nederland