Stephanie van der Beek StephArts ovaal schilderij

Stephanie van der Beek is een professionele kunstenares uit regio Leiden die bekend staat om haar exclusieve en unieke epoxy schilderijen van hoog kwaliteitsniveau.

Stephanie van der Beek heeft een unieke benadering van kunst en gebruikt uitsluitend een föhn als haar voornaamste instrument om haar kunstwerken te creëren. Met behulp van inkt en alcohol beweegt ze de kleuren op het oppervlak van het kunstwerk, wat resulteert in verbluffende en dynamische composities. Haar schilderijen worden vervolgens afgewerkt met professionele high-gloss epoxy, waardoor ze een fascinerende en chique uitstraling krijgen.

Wat Stephanie's portfolio echt onderscheidt, is haar gedurfde keuze om te werken met ongebruikelijke vormen. Naast de traditionele rechthoekige werken, biedt zij ook schilderijen in ronde, ovale en organische vormen aan.

Met haar kunstenaarsnaam StephArts begon ze op haar 20e met schilderen aan de Côte d'Azur. Sindsdien heeft ze een indrukwekkende groei doorgemaakt en wordt ze erkend als een kunstenares met internationale allure. Ze schildert, exposeert en verkoopt dagelijks haar werken, zowel in binnen- als buitenland, aan particulieren en bedrijven.

Stephanie van der Beek StephArts Art Studio

Over

STEPHANIE VAN DER BEEK

De van oorsprong Duitse kunstenares begon haar carrière zo’n 20 jaar geleden aan de Franse Côte d’Azur. Daar ontwikkelde ze haar fascinatie voor het schilderen, volgde ze haar schildersopleiding en begon ze met acrylverf op canvas.

Zo’n 3 jaar geleden ontdekte de krachtige selfmade kunstenares het medium alcohol inkt en ontwikkelde zij een unieke en vrijwel onbekende techniek. Haar werken onderscheiden zich niet alleen door een diversiteit aan kleuren, maar ook door de vormen van het kunstwerk. Zo maakt zij naast haar traditioneel rechthoekige schilderijen ook ronde, ovale en organisch gevormde werken. Maar ook het medium waarmee de kunstenares werkt en hoe ze het toepast, creëert een fascinerend effect. Meerdere inkt lagen over elkaar creëren een ongekende diepte. Het goud wat de kunstenares veel in haar werken gebruikt verandert steeds naarmate het licht er anders op valt. Haar kunst blijft de kijker integreren en zorgt voor een ongekende speelsheid.

Bijzondere

TECHNIEK

De inkt die de kunstenares gebruikt moet geactiveerd worden door het toevoegen van 96% alcohol. Stephanie verdeelt de inkt en het alcoholmengsel met een haardroger en bouwt het kunstwerk zo laag voor laag op. Omdat de inkt binnen seconden droogt moet er met een bepaalde snelheid en dus ook energie gewerkt worden. Na het zorgvuldige impregneerproces wordt het kunstwerk bevestigd op dibond en professioneel afgewerkt met hoogwaardige epoxy. De epoxy lagen creëren ongeëvenaarde diepte en de illusie van een “wet-look”. Op sommige schilderijen is een metalen vlinder in de epoxy gegoten, die een 3D-effect creëert. Afhankelijk van de lichtinval op het schilderij schittert het verwerkte goud in haar schilderijen verschillend. Dit zorgt voor een speels en heel fascinerend effect en maakt dat je een eye-catcher in huis haalt.

Het betreft bij Stephanies schilderijen altijd het originele werk en elk kunstwerk is uniek. Het schilderij wordt geleverd inclusief professioneel ophangsysteem en gepersonaliseerd Kunstenaars Echtheidscertificaat.

Energie

schilderij epoxy exclusief uniek bloemen oker goud

Kracht en

THEMA

Stephanie’s schilderijen zijn kleurrijk, dynamisch en hebben een diepere boodschap.

“Kunst is voor mij de spiegel van de ziel, het laat zien hoe je je als kunstenaar voelt.”

Met haar nieuwste serie werken met als thema ‘Kracht en Energie’, wil zij mensen inspireren. Volgens Stephanie is de manier hoe je met dingen in het leven omgaat cruciaal. Omarm je het leven met kracht en energie dan zal de uitkomst veel positiever zijn. En precies dat wil de gedreven kunstenares via haar kunstwerken tot uitdrukking brengen. Luister nu naar haar podcast "Storytelling Art" waarin zij van haar inspiratiebron verteld, namelijk verhalen van bijzonder krachtige en energieke mensen die Stephanie in haar leven ontmoet heeft.

Woord

ovale kunst abstract zwart modern

VAN DE KUNSTENARES

Kunst kan zo veel meer zijn dan iets moois om tegenaan te kijken. Met kunst kan je verhalen vertellen, iemand aan het denken zetten en verbindingen tussen mensen realiseren. De manier hoe ik in het leven sta – namelijk krachtig en energiek – wordt uitgedragen in mijn kunst.

Dat is mijn boodschap waarmee ik het kunstwerk creëer. Ik wil je uitnodigen om naar mijn kunst te kijken en zelf na te gaan wat het bij je oproept en/of betekend.

Wil je advies op maat? Maak een afspraak in mijn atelier of bel mij voor een persoonlijke ontmoeting bij jou thuis of op kantoor.

Stephanie

Unieke kunst kopen met persoonlijk advies

CONTACT MET DE KUNSTENARES ZELF

Ben je op zoek naar het ideale kunstwerk dat perfect past bij jouw interieur, of het nu gaat om je eigen woning of een zakelijke omgeving? Als ervaren kunstenares met meer dan 20 jaar expertise, kan Stephanie van der Beek je het beste advies geven over vorm, kleurcombinaties, compositie en meer.

Als kunstenares komt Stephanie regelmatig in contact met mensen die graag een kunstwerk willen aanschaffen, maar die simpelweg niet weten welk kunstwerk het beste bij hun interieur past. De keuze kan lastig zijn. Het gaat niet alleen om waar je iets koopt, maar ook om welke vorm het beste past, welke kleur en welk type kunstwerk. Het is niet altijd zo dat mensen direct verliefd worden op een schilderij en weten dat het perfect is. Vaak moet je het kunstwerk in zijn geheel zien, nadenken over de vormen die aanwezig zijn in de ruimte, over de lichtinval en de gebruikte kleuren die moeten aansluiten. Ook speelt de wens van mensen een rol: willen ze een statement maken met de kunst, of moet het juist op een subtiele manier opgaan in het interieur?

Stephanie neemt uitgebreid de tijd om al deze wensen te achterhalen en te bespreken. Ze komt zelfs bij klanten thuis om de ruimte te bekijken waar het schilderij komt te hangen en persoonlijk advies te geven. Het testhangen van verschillende schilderijen hoort daar ook bij. Het contact met mensen is voor Stephanie het leukste onderdeel van haar vak. Ze vindt het geweldig om individueel in te gaan op de wensen en het perfecte kunstwerk te vinden.

CONTACT VOOR ADVIES

" Soms duurt het weken voordat een klant beslist over een aankoop. Maar met geduld en vakkennis begeleid ik je door dit proces, zodat de aankoop een ware beleving wordt."

- STEPHANIE VAN DER BEEK

Get in touch

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek