Kunst in opdracht

- EEN SCHILDERIJ OP MAAT

Heb jij mijn kunst gezien en spreekt deze jou aan en is daarvan geen passend kunstwerk in het juiste formaat of kleurstelling beschikbaar? Past de stijl die ik hanteer helemaal bij jou, maar zit “het éne juiste schilderij” er net niet tussen? Dan is kunst in opdracht voor jou zeker aan te raden.

Ik heb jarenlange ervaring in het maken van kunst in opdracht die qua kleur, stijl en ontwerp volledig aansluit op jouw wensen en daardoor past in de ruimte waar jouw kunstwerk komt te hangen. Zowel particulieren als zakelijke klanten maken van mijn diensten ‘schilderij in opdracht’ gebruik.

VOORDELEN VAN KUNST IN OPDRACHT

Er zijn zoveel redenen waarom kunst in opdracht de ideale keuze is! Eén voordeel van kunst in opdracht, is dat je jouw eigen ideeën kunt laten verwerken. Daarnaast kan de kunst qua afmeting en kleurensamenstelling geheel aangepast worden aan jouw interieur. Zo weet je zeker dat het schilderij één geheel vormt met de rest in jouw huis of kantoor.

Een schilderij in opdracht laten maken is niet duurder dan een ander kunstwerk van mij en het wordt geheel “vrijblijvend” gemaakt. Bevalt het kunstwerk in opdracht toch niet? Dan neem ik het schilderij zelf op in mijn portfolio en ben jij niet tot koop verplicht. Tenslotte moet het schilderij jouw hart veroveren en moet de aankoop een beleving worden.

Het schilderij zal uniek, bijzonder en helemaal in de stijl van StephArts worden gemaakt, maar uiteraard zijn jouw wensen leidend. Daarmee past het schilderij qua stijl, kleur, formaat en budget bij jouw smaak en interieur.

CONTACT VOOR kunst op maat

Hoe werkt kunst in opdracht?

✔ Kijk in het online portfolio of kom langs in mijn atelier en selecteer een aantal kunstwerken die jou aanspreken

Neem contact op met mij voor een gratis eerste adviesgesprek

✔ Middels foto's die jij mij opstuurt neem ik een kijkje in jouw interieur en naar de plek waar het kunstwerk moet gaan hangen. Tegen een benzine vergoeding van €0,40 cent ex btw kom ik ook graag bij jou langs.

✔ Op basis van jouw wensen en mijn artistieke creativiteit maak ik een voorstel voor het kunstwerk in opdracht en na akkoord ga ik aan de slag.

✔ Tijdens het proces krijg jij regelmatig updates en foto’s/films te zien

✔ Er worden geen verzendkosten voor het kunstwerk in opdracht berekend


Leuk je gauw te spreken, ik kijk ernaar uit. Wil je je alvast een beetje inlezen? Lees dan mijn blog: "Hoe kies je kunst?"

contact voor kunst op maat

Stephanie

Follow me

Wil je op de hoogte blijven van mijn aankomende exposities en evenementen net zoals nieuwste werken en technieken? Volg me dan op social media.

Get in touch

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek