Blog:

Kunst en beauty

In samenwerking met Brenda Bax van The BeautyCompany kunnen klanten nu niet alleen een geweldige schoonheidsbehandelingen krijgen, maar ook nog wisselende kunst in haar salon bewonderen. Brendas motto is “kunnen genieten!” Dat is wat zij belangrijk vindt, letterlijk lekker in je vel zitten en dit uitstralen.

The BeautyCompany is geen doorsnee schoonheidssalon, maar een unieke combinatie van huidverbetering en wellness! Brenda is zelfs genomineerd voor de Beauty Award tot schoonheidsspecialiste van het jaar 2020 - wat een super prestatie! Zelf ben ik een trouwe klant van Brenda en naast haar geweldige behandelingen vind ik vooral haar enthousiasme voor wat ze doet zo aanstekelijk. Brenda kan niet stilzitten en heeft continue nieuwe verfrissende ideeën hoe ze zaken “anders en beter” kan aanpakken.

Persoonlijk vind ik het belangrijk wie er achter het bedrijf staat en vervolgens speelt dan ook de “gunfactor” bij de aanschaf van dingen of diensten bij mij altijd een belangrijke rol.

Het is een geweldige combinatie om Brendas klanten kennis te laten maken met mijn steeds wisselende kunst. Bij aanschaf van mijn kunst via Brenda is een speciale korting van 10% van toepassing. Brendas salon ligt op enkele minuten afstand van mijn kunstatelier in Rijpwetering en een bezoek aan Brenda en mij is dus makkelijk te combineren.

Kunst Art Schilderij Abstract Figuratief StephArts Stephanie van der Beek

Nieuwsgierig

geworden naar Brenda en haar salon? Neem een kijkje op haar website voor haar behandelingen. Wil je weten welk kunst je kunt verwachten bij haar in de salon? Hou mijn Facebook of Instagram goed in de gaten, want er komen hele mooie dingen aan.

figuratief schilderij

80x60 cm

499 eur

Handige links

Get

touch

in

Rekeningnummer:

NL86RABO 0112099564 tnv SC Maxein

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1

2375AT Rijpwetering

Nederland