Unieke en handgemaakte onderzetters mixed media en epoxy

BIJZONDERE ACCESSOIRES IN HUIS MET EPOXY ONDERZETTERS

Epoxy Onderzetters

Vind je het ook zo leuk om unieke accessoires in huis te hebben die jouw eigen stijl weerspiegelen? Of ben je fan om heel persoonlijke kados te geven en wil je een keer iets anders dan anders aan iemand geven? Dit is de juiste plek ervoor.

Mijn motivatie om met epoxy onderzetters te beginnen komt voort uit de techniek “alcohol inkt”, die ik gebruik voor een serie van mijn schilderijen. Toen ik begon met alcohol inkt te werken zag ik gelijk dat dit een grote bron van mogelijkheden was. De techniek is zo bijzonder en weinig bekend in Nederland en zeker als je het afwerkt met epoxy, dan krijg je een heel uniek schilderij of onderzetters. Naast mijn epoxy schilderijen die ik met deze techniek maak ben ik dus begonnen met het maken van epoxy onderzetters. Het is voor mij alsof ik een mini-schilderij op elk onderzetter maak en hiermee wordt het drinken van een kopje thee of glaasje wijn een echte "beleving". Zoals één van mijn klanten zei: "Met jouw epoxy onderzetters is het thee drinken in stijl".

Epoxy

ONDERZETTERS

Epoxy

ONDERZETTERS

EPOXY ONDERZETTERS ZIJN SFEERVOL

Unieke en handgemaakte onderzetters mixed media en epoxy

Onderzetters beschermen je tafel tegen vlekken en kringen, maar mogen vooral ook gezien worden. Mijn epoxy onderzetters zorgen voor extra sfeer, zeker omdat het unieke onderzetters zijn. In feite zijn het kleine mini-schilderijen op tafel en dat maakt het aankleden van jouw tafel met de epoxy onderzetters nog meer bijzonder. Want het aankleden van ons huis is toch pas echt leuk als jij door de jaren heen bijzondere items om je heen verzamelt. Iets met een verhaal en iets wat uniek voor jou is. En dat zijn mijn epoxy onderzetters zeker, want geen een lijkt op de andere. Er zit ontzettend veel werk in de epoxy onderzetters en dat is er ook vanaf te zien. Met deze epoxy onderzetters heb je zeker een eye-catcher op tafel.

VERSCHILLENDE FORMATEN EPOXY ONDERZETTERS

Unieke en handgemaakte onderzetters mixed media en epoxy

De epoxy onderzetters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Dit maakt het eenvoudig om voor jouw interieur de meest geschikte variant te kiezen. Ik verkoop mijn onderzetters in ronde en vierkante vorm. De vierkante vorm heeft een afmeting van 10x10cm. De ronde epoxy onderzetters verkoop ik in twee maten: met een diameter van 9 en van 12cm. De 9cm onderzetters zijn uit glas en de 12 cm ronde onderzetters en vierkante is geschilderd MDF. De glazen onderzetters van 9cm zijn wat sierlijker en geschikter voor een kleine tafel en mokken/glazen. De grotere diameter onderzetters staan mooi op grote tafels en stevig glaswerk erop. De drie verschillende maten maken het eenvoudig om voor jouw interieur de meest geschikte variant te kiezen.

Logo Kwast StephArts kunstenaar Stephanie van der Beek

EPOXY ONDERZETTERS OP BESTELLING

Elk uniek en persoonlijk

Geen één is hetzelfde

Modern glanzend effect

Als set van 4,6 of 8 te koop

Altijd afgewerkt met hittebestendige epoxy

Heb je speciale wensen voor je epoxy onderzetters en vind je net niet op mijn site wat je leuk vindt? Ik maak ook epoxy onderzetters in opdracht. Je bent niet tot koop verplicht, pas nadat de onderzetters af zijn beslis je of je het wil kopen of niet.

Portfolio

schilderijen

Aankoop

ONDERZETTERS

Ben je geïnteresseerd in één van mijn onderzetters?

Mijn onderzetters zijn met de (pakket) post goed op te sturen en kunnen per e-mail besteld worden. Indien je in de buurt woont kan je uiteraard ook het werk ophalen in mijn atelier in Rijpwetering. Neem wel even van tevoren contact met mij op, omdat ik meerdere verkooppunten heb en het werk eventueel niet in mijn atelier aanwezig is. Bij het opsturen van het werk komen er nog €6,95 verzendkosten bij.

E-mail mij gerust naar

stephanie@stepharts.com

Handige links

Get

touch

in

Rekeningnummer:

NL86RABO 0112099564 tnv SC Maxein

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1

2375AT Rijpwetering

Nederland