EPOXY ONDERZETTERS MET UNIEKE KUNST

Unieke en handgemaakte onderzetters mixed media en epoxy

Epoxy Onderzetters

Vind je het ook zo leuk om unieke accessoires in huis te hebben die jouw eigen stijl weerspiegelen? Of ben je fan om heel persoonlijke kados te geven en wil je een keer iets anders dan anders aan iemand geven? Dit is de juiste plek ervoor.

Mijn motivatie om met epoxy onderzetters te beginnen komt voort uit de techniek “alcohol inkt”, die ik gebruik voor een serie van mijn schilderijen. Toen ik begon met alcohol inkt te werken zag ik gelijk dat dit een grote bron van mogelijkheden was. De techniek is zo bijzonder en weinig bekend in Nederland en zeker als je het afwerkt met epoxy, dan krijg je een heel uniek schilderij of onderzetters. Naast mijn epoxy schilderijen die ik met deze techniek maak ben ik dus begonnen met het maken van epoxy onderzetters. Het is voor mij alsof ik een mini-schilderij op elk onderzetter maak en hiermee wordt het drinken van een kopje thee of glaasje wijn een echte "beleving". Zoals één van mijn klanten zei: "Met jouw epoxy onderzetters is het thee drinken in stijl".

EPOXY ONDERZETTERS ZIJN SFEERVOL

Onderzetters beschermen je tafel tegen vlekken en kringen, maar mogen vooral ook gezien worden. Mijn epoxy onderzetters zorgen voor extra sfeer, zeker omdat het unieke onderzetters zijn. In feite zijn het kleine mini-schilderijen op tafel en dat maakt het aankleden van jouw tafel met de epoxy onderzetters nog meer bijzonder. Want het aankleden van ons huis is toch pas echt leuk als jij door de jaren heen bijzondere items om je heen verzamelt. Iets met een verhaal en iets wat uniek voor jou is. En dat zijn mijn epoxy onderzetters zeker, want geen een lijkt op de andere. Er zit ontzettend veel werk in de epoxy onderzetters en dat is er ook vanaf te zien. Met deze epoxy onderzetters heb je zeker een eye-catcher op tafel.

RONDE EPOXY ONDERZETTERS

De epoxy onderzetters zijn verkrijgbaar in één formaat. Ik verkoop mijn onderzetters in ronde vorm. De ronde epoxy onderzetters hebben een diameter van 9 cm. De onderkant van de onzetters is geschilderd MDF.

De kleuren variieren en om te weten welke kleuren ik op vorraad heb is het aan te raden om even contact met mij op te nemen. Indien u een grotere bestelling heeft (vanaf 40 stuks) kan ik ook onderzetters op maat maken en de kleuren met uw wensen afstemmen.

SET VAN 4 EPOXY ONDERZETTERS 45 EUR

Exclusieve en unieke

SCHILDERIJEN

STORYTELLING ART

Kunst kan zo veel meer zijn dan iets moois om tegenaan te kijken. Met kunst kan je verhalen vertellen, mensen aan het denken zetten en verbindingen tussen mensen realiseren.

Luister hier naar mijn verhaal.

Gratis

ADVIESGESPREK OVER KUNST IN JOUW INTERIEUR

Weet jij ook niet welk formaat, kleur en type kunstwerk in jouw interieur past? Kom je er maar niet uit?

Vraag nu een gratis adviesgesprek met de kunstenares aan en krijg persoonlijk advies voor kunst in jouw huis of op kantoor.

✔ Gratis fotomontage van kunst in jouw woonruimte

✔ Vakkundig en persoonlijk advies van de kunstenares zelf

✔ Gratis test hangen van meerdere schilderijen en proefplaatsing van 2 weken

✔ Achteraf betalen

GRATIS ADVIESGESPREK

Follow me

Wil je op de hoogte blijven van mijn aankomende exposities en evenementen net zoals nieuwste werken en technieken? Volg me dan op social media.

Get in touch

Portfolio

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek