Interview met

art of living logo

LEES HIER

"When design meets art"

INTERIEURPROJECT VAN

The Art of Living is hét magazine voor luxueus wonen met een zorgvuldig samengestelde mix van alles wat met interieur, kunst, architectuur, tuinen en gastronomie te maken heeft. Per editie wordt een selectie aan huizen volledig onder handen genomen door professionele en gerenommeerde interieurarchitecten. Bij één project had ik de eer om mijn kunst te mogen plaatsen die het beste aansloot in het mooie ontwerp van Marije Richards van Richards Design.

In samenwerking met

Fotograaf: Jurrit van der Waal
Design van : Marije Richards www.marijerichards.com

RICHARDS design www.RI-design.com

iNTERIEUR design: yVETTE STEWARD www.yvettesteward.nl
Magazine ART of LIVING november 2022

KUNST ALS ONDERDEEL VAN INTERIEUR DESIGN

Wat mooie kunst is, is heel subjectief. Belangrijk is dat het vooral moet passen in het interieur wat mensen met veel aandacht gekozen hebben.

Kunst is vaak het laatste onderdeel in het interieur en vrij lastig te kiezen. Kleuren, vormen, persoonlijke stijl en voorkeuren spelen hier allemaal een rol. Ik kijk met mensen mee en adviseer wat zou kunnen passen, zodat het één mooi geheel wordt.

In het woonproject van de november 2022 editie van The Art of Living, heeft interieur designer Yvette Steward van Yvette Steward Interior Design mij benaderd om mee te denken welk kunstwerk het mooist aansluit bij het ontworpen interieur. Bij het design is gewerkt met veel natuurlijke tinten en materialen, met een fijn vleugje van luxe. Mijn epoxy schilderij voor de kantoorruimte heeft exact de tinten die in het stoere bureau voorkomen en sluiten hiermee naadloos aan. Ook het schilderij in de hal was een perfecte match met de subtiele goudtinten die zowel in het behang als ook het schilderij terugkomen.

LEES HIER DE NOVEMBER 2022 EDITIE

Exclusieve en unieke

SCHILDERIJEN

STORYTELLING ART

Kunst kan zo veel meer zijn dan iets moois om tegenaan te kijken. Met kunst kan je verhalen vertellen, mensen aan het denken zetten en verbindingen tussen mensen realiseren.

Luister hier naar mijn verhaal.

Neem een kijkje in mijn wereld

Gratis

ADVIESGESPREK OVER KUNST IN JOUW INTERIEUR

Weet jij ook niet welk formaat, kleur en type kunstwerk in jouw interieur past? Kom je er maar niet uit?

Vraag nu een gratis adviesgesprek met de kunstenares aan en krijg persoonlijk advies voor kunst in jouw huis of op kantoor.

✔ Gratis fotomontage van kunst in jouw woonruimte

✔ Vakkundig en persoonlijk advies van de kunstenares zelf

✔ Gratis test hangen van meerdere schilderijen en proefplaatsing van 2 weken

✔ Achteraf betalen

GRATIS ADVIESGESPREK

Follow me

Wil je op de hoogte blijven van mijn aankomende exposities en evenementen net zoals nieuwste werken en technieken? Volg me dan op social media.

Get in touch

Portfolio

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek

Geverifieerd door MonsterInsights