Radio Interview

BIJ MIDVLIET FM

radio midvliet schilderijen kunst
radio midvliet schilderijen kunst

Op 3 november 2021 had ik de eer te gast te zijn in de radioshow "Van Horen Zeggen" bij Midvliet FM. In de studio gaf ik uitleg over mijn epoxy schilderijen die tot eind november te zien zijn bij Kyldo Art & Design in The Westfield Mall in Leidschendam. In het 20 minuten durende interview konden luisteraars horen hoe ik tot mijn passie ben gekomen en waar ik blijvende inspiratie op kan doen. Ik vertelde openhartig over de boodschap van mijn schilderijen en welke ambitie ik heb. Luister hier naar het fragment.

radio midvliet schilderijen kunst

LUISTER HIER

beleving

ZO WORDT JOUW AANKOOP VAN KUNST EEN

De kunstenares zelf bij jou in huis of op kantoor voor

> Test hangen van meerdere schilderijen

> Vakkundig en persoonlijk advies

> Gratis proefplaatsing van 2 weken en achteraf betalen

Bij StephArts koop je kunst met een verhaal, geïnspireerd door de positieve levensinstelling van krachtige en bijzondere mensen. Alleen maar unieke en handgemaakte kunst voor een woonruimte met een persoonlijke noot.

Get in touch

Portfolio

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved ┬ę Copyright 2022 Stephanie van der Beek

Geverifieerd door MonsterInsights