Exposities

SCHILDERIJEN

Schilderij ophangen bloesem

Gedurende het jaar heb ik op verschillende locaties in Nederland exposities. Hoe een schilderij het best tot zijn recht komt hangt van veel factoren af, zoals omgeving, achtergrondkleur van de muur, verlichting, accessoires waarin de kleur terugkomt etc. Door lichtinval kan een schilderij in "het echt" er heel anders uitzien en zeker als met tin, zilver en goud kleuren gewerkt is, verandert het schilderij naarmate het licht erop valt. Ik nodig jou uit om naar één van mijn exposities te komen kijken of maak een afspraak bij mij in het atelier. Het is altijd handig even eerst telefonisch contact met mij op te nemen zodat ik kan aangeven welke schilderijen op welke plek geëxposeerd zijn.

Logo Kwast StephArts kunstenaar Stephanie van der Beek

"KUNST EN CULINAIR ONDER DE BOMEN"

Culinair en Kunst onder de bomen 11 juli 2021 Oud Poelgeest

Kasteel Oud Poelgeest Oegstgeest

Op zondag 11 juli van 11.00- 16.00 uur exposeer ik samen met 17 kunstenaars van verschillende disciplines onze kunst in en om Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest.

Het restaurant en receptie is een vaste expositieruimte van mij en door een hele leuke samenwerking met het team van het kasteel is het idee ontstaan om "kunst een podium te geven" in deze prachtige omgeving. Alle kunstenaars staan live the schilderen en andere kunst te maken in de kasteeltuin. Er worden kleine workshops en demonstraties gegeven en er is de mogelijkheid om mee te doen en met de kunstenaar in gesprek te gaan. Tevens is er in het kasteel een expositie van alle kunstenaars. En dat allemaal onder het genot van een drankje en hapje. Kom gezellig kijken en geniet van "Kunst en Culinair onder de bomen."

Exposities

2021

!Triggr

Alrijne Ziekenhuis

Wijn & Thijs

Expositie StephArts in Triggr Oud Ade

VASTE EXPOSITIE Vanaf JULI 2021

VASTE EXPOSITIE Vanaf januari 2021

VASTE EXPOSITIE Vanaf februari 2021

Expositie in Cultuur centrum in Ter Aar

Expositie in Thijs Wijnbar in Roelofarendsveen

Expositie Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp

24-29 AUGUSTUS 2021

18-19 december 2021

19 juni - 3 juli 2021

Naast mijn vaste expositie bij het cultuurcentrum !Triggr doe ik ook mee aan de 6e !Triggr Kunstweek in Ter Aar. Samen met andere kunstenaars stel ik mijn werk in een van de 25 verschillende expositieruimtes in en om Ter Aar tentoon. Het thema van dit jaar is tweeledig: ‘bloemen’ en ‘vier het leven’.

Bij deze kunsttentoonstelling trek ik samen met lokale kunstenaars uit Kaag en Braassem op. Het thema van de expositie is "pittig" en er word op verschillende buitenplekken rond om de Kaag en Braassem kunst rond om dit onderwerp geëxposeerd.

Tijdens de zomerexpositie in de Culturele Vereniging 't Reghthuys exposeer ik samen met alle leden van de Nieuwkoopse Kunstvereniging schilderijen met het thema "Vaart". De expositie zelf is in het Reghthuys in Nieuwkoop en kunstenaars zijn aanwezig voor meer informatie.

Gratis

ADVIESGESPREK

Ben je geïnteresseerd in één van mijn schilderijen? Heb je advies nodig over wat er bij jouw inrichting past?

Vaak kom ik zonder verplichting met een aantal schilderijen bij de klant langs om te kijken hoe het schilderij thuis in de woonomgeving staat. Kan dit niet, dan stuurt de klant vaak een foto van de desbetreffende woonruimte waar het schilderij moet komen te hangen en maak ik een fotomontage. Ik geef persoonlijk advies op maat, zodat de aankoop van een schilderij een beleving wordt.

Bel mij gerust op

Eerdere Exposities

Logo StephArts kunstenaar Stephanie van der Beek
StephArts Stephanie van der Beek Expositie Tentoonstelling kunst schilderij natuur bossen

EXPOSITIES

Exposeren doe ik het hele jaar door maar ik werk niet alleen samen met galerijen maar ook met een hotels, kastelen, restaurants, ziekenhuizen, dames boutique, schoonheidssalons en nog veel meer om mijn kunst tentoon te stellen. Sommige kunstwerken heb ik tevens thuis in mijn atelier in Rijpwetering. Neem graag contact met mij op waar welk schilderij hangt of lees hier meer over mijn exposities.

EXPOSITIES

Kunst Art Schilderij Abstract Figuratief StephArts Stephanie van der Beek

Schilderijen

THUIS BIJ DE KLANT

hoe hangt de kunst BIJ JOU THUIS?

Wil je zien hoe mijn kunst bij de klant hangt en een paar voorbeelden zien? Lees dan hier mijn blog over "live woonvoorbeelden".

SCHILDERIJEN

Handige links

Get

touch

in

Rekeningnummer:

NL86RABO 0112099564 tnv SC Maxein

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1

2375AT Rijpwetering

Nederland