stephanie van der Beek Exclusieve en unieke schilderij epoxy

Exposities

BEURZEN EN VERKOOPPUNTEN

Gedurende het jaar heb ik op verschillende locaties in Nederland exposities. Ik heb meerdere verkooppunten in Nederland en ben actief op het gebied van kunstbeurzen, samenwerkingen met galleries, winkels, hotels en restaurants. Verder werk ik ook met interieur stylisten en architecten samen en sta ik altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

Ik nodig jou uit om naar één van mijn exposities te komen kijken of maak een afspraak bij mij in het atelier. Het is altijd handig even eerst telefonisch contact met mij op te nemen zodat ik kan aangeven welke schilderijen op welke plek geëxposeerd zijn.

Next event:

STEPHARTS @

NAARDEN THE ART FAIR 2023

schilderij organisch rond epoxy zwart

“Naarden” heeft al bijna 25 jaar zijn vaste plaats in de agenda van elke kunst- & antiek verzamelaar. De 25e jubileum editie vindt plaats van 26 t/m 29 januari 2023.

Al bijna een kwart eeuw is NAARDEN the Art fair dé beurs waar een grote diversiteit aan oude, moderne & hedendaagse kunst en antiquiteiten wordt aangeboden. Ieder jaar trekt de kunstbeurs, die bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit heel Nederland en België. Op deze historische locatie word mijn kunst geëxposeerd via Babette Claassen Art Services. Ontdek verfrissende hedendaagse kunst van mij en maak een frisse start van het nieuwe jaar in Naarden! Zelf ben ik zaterdag middag aanwezig op de beurs.

26-29 Januari

Grote Kerk

NAARDEN

Gallerie's

ISLAND GALLERY DEN HAAG

SILLE GALLERY OUDEWATER

Deelname

STEPHARTS @

MASTERLY THE HAGUE 2023

THEMA 2023: THE ROYAL EDITION.

Hoe leuk dat ik dit jaar geselecteerd ben om deel te nemen aan Masterly The Hague! Bij deze biënnale word een spectaculaire collectie schilderijen samen te stellen die een link hebben met Oranje-Nassau. Zelf ga ik op de Masterly een gloednieuwe product lijn presenteren maar meer hierover volgt later nog...:-)

In schitterende historische locaties presenteren designers, kunstenaars en fotografen gedurende vier dagen hun toonaangevende werk in relatie tot de Oude Meesters.

De vernieuwende Dutch Design biënnale vindt plaats van donderdag 21 t/m zondag 24 september in het historische hart van Den Haag, tegenover het Binnenhof en rondom het majestueuze Voorhout. Prachtige monumentale panden op de Lange Vijverberg lenen zich uitstekend voor de presentaties van de hedendaagse ontwerpers.

Exclusieve uitnodiging voor kunst exposities, gratis toegang tot beurzen en evenementen van mij!

Gratis

ADVIESGESPREK OVER KUNST IN JOUW INTERIEUR

Weet jij ook niet welk formaat, kleur en type kunstwerk in jouw interieur past? Kom je er maar niet uit?

Vraag nu een gratis adviesgesprek met de kunstenares aan en krijg persoonlijk advies voor kunst in jouw huis of op kantoor.

✔ Gratis fotomontage van kunst in jouw woonruimte

✔ Vakkundig en persoonlijk advies van de kunstenares zelf

✔ Gratis test hangen van meerdere schilderijen en proefplaatsing van 2 weken

✔ Achteraf betalen

GRATIS ADVIESGESPREK

Get in touch

Portfolio

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek