stephanie van der Beek Exclusieve en unieke schilderij epoxy

Exposities

BEURZEN EN VERKOOPPUNTEN

Gedurende het jaar heb ik op verschillende locaties in Nederland exposities. Ik heb meerdere verkooppunten in Nederland en ben actief op het gebied van kunstbeurzen, samenwerkingen met galleries, winkels, hotels en restaurants. Verder werk ik ook met interieur stylisten en architecten samen en sta ik altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

Ik nodig jou uit om naar één van mijn exposities te komen kijken of maak een afspraak bij mij in het atelier. Het is altijd handig even eerst telefonisch contact met mij op te nemen zodat ik kan aangeven welke schilderijen op welke plek geëxposeerd zijn.

events

STEPHARTS @

Island Gallery Den Haag StephArts Expositie

26-29 jan

11 jan

13 mei

21 mei

17 juni

17 juni

18 juni

25 jun

18/6-10/9

17 sep

18 sep

19 sep

23-26 Nov

NAARDEN the Art fair, BC Art Services

Meet the Artist, Sille Gallery Oudewater

Live demonstratie, Art Horus Laren

Art Talk, Island Gallery Den Haag

Meet the Artist, Sille Gallery Oudewater

Flower Art Museum

Art Laren, Art Center Horus Laren

StephArts Art Studio Rijpwetering

Flower Art Museum Aalsmeer

Consumentdag, ETC Culemborg

Design Experience, ETC Culemborg

Design Experience, ETC Culemborg

Deelname Excellent Woonbeurs

EtcDesign Center

MIJN KUNST VOOR INTERIEURPROFESSIONALS

Goed nieuws! Mijn kunst zal vanaf begin september tot eind december dit jaar te bewonderen zijn in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Ik ben ontzettend trots en verheugd om mijn werk te presenteren in dit unieke inspiratiecentrum voor interieur professionals in Nederland.

Het ETC Design Center is niet zomaar een interieurplatform, het is dé plek waar inspiratie, informatie en initiatie samenkomen in een stijlvolle en creatieve omgeving. Met meer dan 15.000 m2 aan ruimte, biedt het een uitgebreid en toonaangevend assortiment van hoogwaardige interieur- en exterieurmerken.

Tijdens deze periode worden er drie speciale evenementen georganiseerd waarbij ik zelf ook aanwezig zal zijn: Op 17 september is er de Consumenteninspiratiedag, op 18 en 19 september vindt de Design Experience plaats, de laatste een evenement speciaal voor vakmensen. Dit is dé gelegenheid om nieuwe trends te ontdekken, contacten te leggen en kennis uit te wisselen.

Mis deze unieke gelegenheid niet om mijn kunstwerken te bewonderen in het ETC Design Center en laten we elkaar ontmoeten op één van de onderstaande dagen.

17 september 10.00-17.00 uur Live schilder demonstratie & Meet the artist

(Het ETC is tijdens deze dag uitzonderlijk toegankelijk voor consumenten)

18 september 12.00-15.00 uur Live schilder demonstratie & Meet the artist

19 september 12.00-15.00 uur Live schilder demonstratie & Meet the artist

Wil je een gratis toegangsticket ontvangen?

E-Mail mij dan en ontvang een exclusieve uitnodigingen.

DEELNAME TENTOONSTELLING "IT DON'T MATTER IF YOU'RE BLACK OR WHITE" FLOWER ART MUSEUM AALSMEER

DEELNAME TENTOONSTELLING "LOS EN VAST" SILLE GALLERY OUDEWATER

De aftrap van de Zomerexpositie "Los en Vast" bij Sille Galerie in Oudewater is op zaterdag 17 juni om 15:00 uur, en iedereen is van harte welkom. Ik zal zelf ook aanwezig zijn, samen met vele andere deelnemende kunstenaars. Elk jaar organiseert Sille Gallery in de zomer een expositie met een specifiek thema. Eerdere Zomerexposities waren een groot succes en trokken veel bezoekers.

Dit jaar hebben de kunstenaars zich laten inspireren door het thema "Los & Vast". Denk aan losse eindjes, ongedwongenheid, ongebondenheid of vrijheid. Daartegenover staan hechtheid, stevigheid en compactheid. De kunstenaars zijn vrij om hun eigen interpretatie aan dit thema te geven. Alle disciplines komen aan bod: schilderkunst, fotografie, sculpturen, bijzondere wandobjecten en installaties.

Mocht het niet lukken om bij de opening aanwezig te zijn, dan is het mogelijk om het hele weekend van 17 en 18 juni te genieten van een feestelijke sfeer. De gallerie heeft een gezellig terras voor de galerie waar muziek en lekkere wijntjes aangeboden worden.

Het Flower Art Museum in Aalsmeer presenteert tussen 18 juni en 10 september 2023 met trots de tentoonstelling "It don't matter if you're black or white", ik ben vereerd om een van de deelnemers te zijn. Deze bijzondere expositie belooft een visuele reis vol contrasten, waarbij de verbeelding van bloemen en planten centraal staat.

Karina Tan, de curator van de tentoonstelling, heeft met zorg zeven kunstenaars geselecteerd om hun werk te tonen in deze bijzondere expositie. Samen zullen we een diverse en boeiende artistieke ervaring creëren voor de bezoekers.

Naast mijn deelname aan de tentoonstelling, zal ik ook een podcast uitbrengen als onderdeel van mijn bestaande podcastserie van StephArts. In deze podcast zal ik dieper ingaan op de tentoonstelling en het curatieproces van Karina Tan. Luisteraars krijgen de unieke kans om inzicht te krijgen in de overgang van het Flower Art Museum naar een "volwaardig museum" en hoe een dergelijke stap in zijn werk gaat. Bovendien zullen alle zeven kunstenaars die deelnemen aan de tentoonstelling worden geïnterviewd, waarbij ze toelichting geven op het thema en hun artistieke bijdragen.

"Het wordt een geweldige gelegenheid voor bezoekers om te genieten van de prachtige bloemen- en plantenkunst en om te reflecteren op de diversiteit en gelijkheid die ons allemaal verbindt."

Openingstijden:

Zaterdag 17 juni - 10:00 tot 21:00 uur

Zondag 18 juni - 12:00 tot 17:00 uur

(De zomerexpositie duurt tot begin september 2023)

Locatie: Sille Gallery, Goudse Straatweg 8, Oudewater

Openingstijden:

DONDERDAG TOT ZONDAG 13:00 TOT 17: 00 UUR

FEESTELIJKE OPENING OP UITNODIGING ZATERDAG 17 JUNI 15:30 UUR

Locatie: FLOWER ART MUSEUM, KUDDELSTARTSEWEG 1, AALSMEER

Gallerie's

ISLAND GALLERY DEN HAAG

SILLE GALLERY OUDEWATER

ART CENTER HORUS LAREN

BABETTE CLAASSEN ART SERVICES WARMOND

KROON GALLERY MAASTRICHT

STEPHARTS ART STUDIO RIJPWETERING (LEIDEN)

Portfolio

The Royal Collection is een nieuw ontwikkelde serie betoverende en glamoureuze kunstwerken. In deze collectie kunstwerken wilde de kunstenares dat het "hoogglanzend goud" een essentiële rol zou spelen in de ervaring van de kijker. Het verwerkte goud glinstert steeds anders afhankelijk van het licht dat erop valt.

Ook is elk kunstwerk in de Royal Collection verfijnd met een handgemaakte stalen frame voorzien van een messing coating. Het frame is artistiek ontworpen, zo loopt het van diep naar ondiep richting de onderkant van het schilderij.

Zoals al het werk van Stephanie is elk schilderij uniek en echte vakmanschap.

EPOXY SCHILDERIJEN

tHE ROyal collection

Exclusieve uitnodiging voor kunst exposities, gratis toegang tot beurzen en evenementen van mij!

Gratis

ADVIESGESPREK OVER KUNST IN JOUW INTERIEUR

Weet jij ook niet welk formaat, kleur en type kunstwerk in jouw interieur past? Kom je er maar niet uit?

Vraag nu een gratis adviesgesprek met de kunstenares aan en krijg persoonlijk advies voor kunst in jouw huis of op kantoor.

✔ Gratis fotomontage van kunst in jouw woonruimte

✔ Vakkundig en persoonlijk advies van de kunstenares zelf

✔ Gratis test hangen van meerdere schilderijen en proefplaatsing van 2 weken

✔ Achteraf betalen

GRATIS ADVIESGESPREK

Get in touch

Portfolio

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek

Geverifieerd door MonsterInsights