Exposities

SCHILDERIJEN

Exposities Tentoonstellingen Stephanie van der Beek StephArts Kunst Schilderijen

Gedurende het jaar heb ik op verschillende locaties in Nederland exposities. Hoe een schilderij het best tot zijn recht komt hangt van veel factoren af, zoals omgeving, achtergrondkleur van de muur, verlichting, accessoires waarin de kleur terugkomt etc. Door lichtinval kan een schilderij in "het echt" er heel anders uitzien en zeker als met tin, zilver en goud kleuren gewerkt is, verandert het schilderij naarmate het licht erop valt. Ik nodig jou uit om naar รฉรฉn van mijn exposities te komen kijken of maak een afspraak bij mij in het atelier. Het is altijd handig even eerst telefonisch contact met mij op te nemen zodat ik kan aangeven welke schilderijen op welke plek geรซxposeerd zijn.

Logo Kwast StephArts kunstenaar Stephanie van der Beek

Aalsmeer

Kunstroute Aalsmeer

"KUNSTROUTE "

Ruim 90 kunstenaars en 20 bijzondere locaties maken zich gereed om op zaterdag 18 en zondag 19 september van 12 tot 17 uur weer duizenden kunstliefhebbers in Aalsmeer te ontvangen. ๐Ž๐จ๐ค ๐ข๐ค ๐›๐ž๐ง ๐๐ซ๐ฎ๐ค ๐›๐ž๐ณ๐ข๐  ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐›๐ž๐ซ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง, ๐ฐ๐š๐ง๐ญ ๐ข๐ค ๐ž๐ฑ๐ฉ๐จ๐ฌ๐ž๐ž๐ซ ๐จ๐ฉ ๐ž๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ž๐ฅ ๐›๐ข๐ฃ๐ณ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐ฅ๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž - namelijk de Historische Tuin. De Historische Tuin is een โ€˜levend tuinbouwmuseumโ€™ en de rozenkas zal dit weekend mijn expostieruimte vormen en mijn kleurrijke bloemenschilderijen versterken.

Verder kan je bij de kunstroute diverse dingen verwachten, zoals schilderijen met uiteenlopende technieken, tekeningen, beelden en sculpturen uit hout, brons of steen, goud- en edelsmeedwerk en sieraden, kunst met textiel, organza, zijde, wol, rubber, glaskunst, keramiek en aardewerk, fotografie, je kunt het zo gek niet bedenken. Lees hier meer.

Wanneer: 18 en 19 september 2021

Openingstijden: 12:00 uur tot 17:00 uur

Waar: op 20 bijzondere locaties in Aalsmeer, download hier de algemene route

MIJN EXPOSITIE LOCATIE

Exposities

2021

!Triggr

Alrijne Ziekenhuis

Wijn & Thijs

Expositie StephArts in Triggr Oud Ade

AFGELOPEN

JULI - eind september 2021

VASTE EXPOSITIE Vanaf januari 2021

VASTE EXPOSITIE Vanaf februari 2021

Expositie in Cultuur centrum in Ter Aar

Expositie in Thijs Wijnbar in Roelofarendsveen

Expositie Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp

AFGELOPEN

24 JULI -29 AUGUSTUS 2021

11 juli 2021

VANAF AUGUSTUS 2021

POP UP GALERIE NIEUWKOOP

Naast mijn vaste expositie in het restaurant, de bar en receptie van het kasteel heb ik dit jaar voor het eerst een evenement georganiseerd waarbij 17 kunstenaars van verschillende disciplines live kunst gemaakt en geรซxposeerd hebben in de kasteeltuin van Oud Poelgeest.

In het kader van de kunstroute Hart voor Kunst wordt mijn werk geรซxposeerd in de nieuwe pop-up galerie in het hartje van Nieuwkoop, Dorpstraat 103. Op sommige dagen ben ik er zelf aanwezig en geef ik ook demonstraties van mijn techniek.

Deelname aan de kunstroute Nieuwkoop, Noorden en Langeraar - samen met 49 kunstenaars op 31 locaties waarbij mijn eigen werk hangt bij Bloemenhuis Pietersen in Noorden.

AFGELOPEN

18-19 september 2021

1 juni - 31 OKTOBER 2021

1 juni - 15 september 2021

EXPOSITIE HUISARTSENPRAKTIJK VLEUTEN

EXPOSITIE RESTAURANT ROEST GOLFCLUB BENTWOUD

In het 3e weekend van september vindt de grootste kunstmanifestatie van Aalsmeer, de Kunstroute plaats. Op 18 en 19 september 2021 zijn op ca. 20 locaties werken van ongeveer 100 kunstenaars, dichters en musici te bewonderen. Zelf sta ik in de historische tuinen van Aalsmeer.

Het restaurant Roest van de Golfclub Bentwoud vormt een mooi decor voor mijn serie bloesem schilderijen acryl op canvas. Tot eind oktober worden hier 4 van mijn grote bloesem schilderijen geรซxposeerd.

Huisartsenpraktijk Puntenburg in Vleuten heeft wisselende exposities van kunstenaars. In de periode van juni tot half september worden hier figuratieve schilderijen en epoxy schilderijen van mijn geรซxposeerd.

AFGELOPEN

AFGELOPEN

19 juni - 3 juli 2021

24-29 AUGUSTUS 2021

18-19 december 2021

Naast mijn vaste expositie bij het cultuurcentrum !Triggr doe ik ook mee aan de 6e !Triggr Kunstweek in Ter Aar. Samen met andere kunstenaars stel ik mijn werk in een van de 25 verschillende expositieruimtes in en om Ter Aar tentoon. Het thema van dit jaar is tweeledig: โ€˜bloemenโ€™ en โ€˜vier het levenโ€™.

Bij deze kunsttentoonstelling trek ik samen met lokale kunstenaars uit Kaag en Braassem op. Het thema van de expositie is "pittig" en er word op verschillende buitenplekken rond om de Kaag en Braassem kunst rond om dit onderwerp geรซxposeerd.

Tijdens de zomerexpositie in de Culturele Vereniging 't Reghthuys exposeer ik samen met alle leden van de Nieuwkoopse Kunstvereniging schilderijen met het thema "Vaart". De expositie zelf is in het Reghthuys in Nieuwkoop en kunstenaars zijn aanwezig voor meer informatie.

Gratis

ADVIESGESPREK

Ben je geรฏnteresseerd in รฉรฉn van mijn schilderijen? Heb je advies nodig over wat er bij jouw inrichting past?

Vaak kom ik zonder verplichting met een aantal schilderijen bij de klant langs om te kijken hoe het schilderij thuis in de woonomgeving staat. Kan dit niet, dan stuurt de klant vaak een foto van de desbetreffende woonruimte waar het schilderij moet komen te hangen en maak ik een fotomontage. Ik geef persoonlijk advies op maat, zodat de aankoop van een schilderij een beleving wordt.

Bel mij gerust op

Eerdere Exposities

Logo StephArts kunstenaar Stephanie van der Beek
StephArts Stephanie van der Beek Expositie Tentoonstelling kunst schilderij natuur bossen

EXPOSITIES

Exposeren doe ik het hele jaar door maar ik werk niet alleen samen met galerijen maar ook met een hotels, kastelen, restaurants, ziekenhuizen, dames boutique, schoonheidssalons en nog veel meer om mijn kunst tentoon te stellen. Sommige kunstwerken heb ik tevens thuis in mijn atelier in Rijpwetering. Neem graag contact met mij op waar welk schilderij hangt of lees hier meer over mijn exposities.

EXPOSITIES

Kunst Art Schilderij Abstract Figuratief StephArts Stephanie van der Beek

Schilderijen

THUIS BIJ DE KLANT

hoe hangt de kunst BIJ JOU THUIS?

Wil je zien hoe mijn kunst bij de klant hangt en een paar voorbeelden zien? Lees dan hier mijn blog over "live woonvoorbeelden".

SCHILDERIJEN

Handige links

Get

touch

in

Rekeningnummer:

NL86RABO 0112099564 tnv SC Maxein

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1

2375AT Rijpwetering

Nederland