Blog:

EXPOSITIE RESTAURANT HET WAPEN VAN WARMOND

In 1894 opende de familie Koppens hotel café slijterij het wapen van Warmond.

Nu meer dan honderd jaar later zijn de slijterij en het hotel vergane glorie, maar is het grand café volledig naar deze tijd verbouwd.

Wat behouden is, is de huiskamersfeer, wat de Warmondse bevolking samen met een diversiteit aan andere gasten zeilers, fietsers, wandelaars, passanten van de omliggende campings en jachthavens gezellig samen brengt.

Als grote liefhebber van zeilen en water schilder ik zelf mini-schilderijen met bladgoud en thema zeilboten. Ik ben gevraagd of ik mijn zeilboot collectie hier wil tentoonstellen en dat leek mij een super match. Vanaf 6/8 tot 24/9 zijn mijn kunstwerken te zien in dit gezellige restaurant in het schattige dorpje Warmond.

Lees mijn blog over hoe ik geïnspireerd raak door het water en hoe mijn kunst tot stand komt en kom gezellig bij het restaurant eten en maak een praatje met eigenaar Louis.

Reactie plaatsen

Get

touch

in

Rekeningnummer:

NL86RABO 0112099564 tnv SC Maxein

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1

2375AT Rijpwetering

Nederland