Blog:

STEPHARTS @

VT WONEN & DESIGN BEURS

De 𝑽𝑻 𝑾𝒐𝒏𝒆𝒏 & 𝑫𝒆𝒔𝒊𝒈𝒏 𝒃𝒆𝒖𝒓𝒔 is de perfecte beurs voor iedereen die bezig is met hun interieur, verbouwingen of gewoon iedereen die inspiratie wil opdoen voor thuis of op kantoor. Kunst aan de muur is uiteraard een belangrijk onderdeel hiervan en daarom stond ik in oktober 2022 met een grote stand en mijn exclusieve kunst op de beurs. Mensen konden daar wooninspiratie opdoen maar ook afspraken met interieur experts maken voor heel persoonlijk advies.

Oktober 2022

Expo Greater

Amsterdam

PERSOONLIJK ADVIES VOOR KUNST

Op de beurs heb ik veel mensen kundig en persoonlijk advies kunnen geven en kwamen velen met tekeningen en foto's naar mij toe op zoek naar "het" juiste schilderij. Want kunst kan wel mooi zijn, maar moet vooral passen in het interieur wat mensen met veel aandacht gekozen hebben.

Kunst is vaak het laatste onderdeel in het interieur en vrij lastig te kiezen. Kleuren, vormen, persoonlijke stijl en voorkeuren spelen hier allemaal een rol. Ik kijk met mensen mee wat zou kunnen passen en heb na de beurs veel photoshop opdrachten uitgevoerd.

Potentiële klanten sturen mij dan een foto van hun woonomgeving en de muur waar het kunstwerk moet komen te hangen en dan shop ik verschillende kunstwerken erin, zodat men een eerste indruk krijgt.

SCHILDERIJEN OP MAAT

Ik heb jarenlange ervaring in het maken van kunst in opdracht die qua kleur, stijl en ontwerp volledig aansluit op jouw wensen en daardoor past in de ruimte waar jouw kunstwerk komt te hangen. Zowel particulieren als zakelijke klanten maken van mijn diensten ‘schilderij in opdracht’ gebruik.

Er zijn zoveel redenen waarom kunst in opdracht de ideale keuze is! Eén voordeel van kunst in opdracht, is dat je jouw eigen ideeën kunt laten verwerken. Daarnaast kan de kunst qua afmeting en kleurensamenstelling geheel aangepast worden aan jouw interieur. Zo weet je zeker dat het schilderij één geheel vormt met de rest in jouw huis of kantoor.

Een schilderij in opdracht laten maken is niet duurder dan een ander kunstwerk van mij en het wordt geheel “vrijblijvend” gemaakt. Bevalt het kunstwerk in opdracht toch niet? Dan neem ik het schilderij zelf op in mijn portfolio en ben jij niet tot koop verplicht. Tenslotte moet het schilderij jouw hart veroveren en moet de aankoop een beleving worden.

VERNIEUWING OP DE BEURS

Op de VT Wonen & Design beurs vond je zeker vernieuwing en innovatie als het gaat om inrichting. Op de beursvloer tonen de mooiste woonmerken je elk jaar aan het begin van woonmaand oktober hun nieuwste collecties en producten. Ze voorzien je van woonnieuwtjes, de handigste tips voor je verbouwing en natuurlijk de nieuwste woontrends.

Ook werden er dagelijks workshops gegeven, waren er sessies in het woon theater en kon je 1 op 1 gesprekken met interieurstylisten plannen. Deze experts gaven advies over hoe je eenheid in je interieur kunt creëren in een handomdraai.

INSPIRATIEHUIZEN VAN WOONBLADEN

Vtwonen, Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home verrasten weer enorm. In de huizen kon je zien welke woontrends er waren en hoe je die in een interieur toepast. Van vloerkleed tot muurverf en van woonkamer tot toilet: alle huizen waren tot in details uitgewerkt en kunst mocht hier niet ontbreken.

Gekozen als favoriete schilderijen van mijn beursstand

Exclusieve en unieke

SCHILDERIJEN

STORYTELLING ART

Kunst kan zo veel meer zijn dan iets moois om tegenaan te kijken. Met kunst kan je verhalen vertellen, mensen aan het denken zetten en verbindingen tussen mensen realiseren.

Luister hier naar mijn verhaal.

beleving

ZO WORDT JOUW AANKOOP VAN KUNST EEN

De kunstenares zelf bij jou in huis of op kantoor voor

> Test hangen van meerdere schilderijen

> Vakkundig en persoonlijk advies

> Gratis proefplaatsing van 2 weken en achteraf betalen

Bij StephArts koop je kunst met een verhaal, geïnspireerd door de positieve levensinstelling van krachtige en bijzondere mensen. Alleen maar unieke en handgemaakte kunst voor een woonruimte met een persoonlijke noot.

Vraag nu een gratis adviesgesprek over kunst aan!

Follow me

Wil je op de hoogte blijven van mijn aankomende exposities en evenementen net zoals nieuwste werken en technieken? Volg me dan op social media.

Get in touch

Portfolio

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek

Geverifieerd door MonsterInsights