painting of the year

Blog:

DEELNAME INTERNATIONAL WEDSTRIJD

PAINTING OF THE YEAR 2021

Dit jaar doe ik voor het eerst mee aan een jaarlijkse internationale wedstrijd "Painting of the year 2021". Hierbij wordt het beste, mooiste en meest gewaardeerde schilderij door het publiek gekozen, door jullie! Er zijn tienduizenden inzending van kunstenaars met verschillende disciplines van over de hele wereld en dus is de competitie groot.

Ik doe mee aan deze wedstrijd met drie bijzondere schilderijen uit mijn collectie "alcohol inkt en epoxy schilderijen", waaronder ook een "rond epoxy schilderij". Zie hieronder de opgegeven schilderijen waarop jij kan stemmen.

Stem nu voor mij!

DEELNEMENDE SCHILDERIJEN

STEM VOOR DIT SCHILDERIJ

Epoxy schilderij bloemen oker goud
epoxy schilderij abstracte bloemen
epoxy schilderij abstracte bloemen

STEM VOOR DIT SCHILDERIJ

epoxy schilderij abstracte bloemen
Ronde Epoxy schilderij maan

STEM VOOR DIT SCHILDERIJ

Ronde Epoxy schilderij maan

Bedankt

VOOR JOUW STEM

Gratis

ADVIESGESPREK

Ben je geïnteresseerd in één van mijn schilderijen? Heb je advies nodig over wat er bij jouw inrichting past?

Vaak kom ik zonder verplichting met een aantal schilderijen bij de klant langs om te kijken hoe het schilderij thuis in de woonomgeving staat. Kan dit niet, dan stuurt de klant vaak een foto van de desbetreffende woonruimte waar het schilderij moet komen te hangen en maak ik een fotomontage. Ik geef persoonlijk advies op maat, zodat de aankoop van een schilderij een beleving wordt.

Bel mij gerust op

Get

touch

in

Rekeningnummer:

NL86RABO 0112099564 tnv SC Maxein

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1

2375AT Rijpwetering

Nederland