Blog:

zo hangt mijn kunst

bij de klant

Kunst Art Schilderij Abstract Figuratief StephArts Stephanie van der Beek

Een schilderij online zien is heel anders dan in “het echt”. Als je een schilderij ziet bij een expositie is het soms nog steeds lastig om te beoordelen of deze thuis ook leuk staat. Is de afmeting goed, passen de kleuren bij de inrichting en wat nu als ik veel geld uitgeef aan het kunstwerk en het staat thuis echt niet?

Kunst Art Schilderij Abstract Figuratief StephArts Stephanie van der Beek

In de regel breng ik mijn schilderijen bij de klant thuis en na het ophangen kan de klant rustig het schilderij op proef laten hangen.

Bevalt het schilderij om welke reden dan ook toch niet, dan wil ik niemand verplichten om het te kopen. Je moet er blij van worden en er echt helemaal weg van zijn. Is dat niet het geval dan neem ik het schilderij weer mee of je komt het later brengen, want ik wil alleen maar tevreden klanten hebben. Onderstaand een paar voorbeelden van mijn kunst bij klanten thuis…

Kunst Art Schilderij Bloesem Blossom Lente Bladgoud StephArts Stephanie van der Beek
Kunst Art Schilderij Zeilboot Bladgoud StephArts Stephanie van der Beek
Kunst Art Schilderij Abstract Figuratief StephArts Stephanie van der Beek
Kunst Art Schilderij Abstract Figuratief StephArts Stephanie van der Beek

Get

touch

in

Rekeningnummer:

NL86RABO 0112099564 tnv SC Maxein

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1

2375AT Rijpwetering

Nederland