Unieke epoxy kunst

ovaal schilderij abstract kunst epoxy

EXCLUSIEF SCHILDERIJEN MET fascineerende goud effecten

Een glimp van mijn kunstwerken onthult de magische wereld die ik creëer. Mijn unieke techniek resulteert in kunstwerken die als geen ander zijn, en die perfect passen in een eigentijds en verfijnd interieur. Mijn ontwikkelde stijl is als geen ander, waardoor elk schilderij een ware parel aan de muur wordt. Het is meer dan kunst; het is storytelling art.

Wat maakt mijn creaties speciaal? Ik hanteer een bijzondere techniek waarmee ik echt unieke epoxy schilderijen tot leven breng. Gebruikmakend van enkel een föhn, manipuleer ik inkt en alcohol op het kunstoppervlak, resulterend in kunstwerken die stuk voor stuk hun eigen verhaal vertellen. Met een afwerking van hoogglans liquid gloss krijgen mijn stukken een intrigerende en verfijnde uitstraling. Het gouden element speelt met licht op verschillende manieren, wat zorgt voor een dynamisch en betoverend effect.

Portfolio

EPOXY SCHILDERIJEN

Persoonlijk

KUNST CONSULT

Op zoek naar dat ene kunstwerk dat naadloos aansluit bij jouw interieur? Wat bij de rest past, blijft vaak de grote vraag. Laat me je helpen dit probleem op te lossen! Ontdek nu de kracht van een gratis adviesgesprek met de kunstenares zelf, en laat je persoonlijk begeleiden bij het vinden van kunst die je interieur transformeert.

✔ Gratis visualisatie van kunst in jouw eigen ruimte

✔ Deskundig en persoonlijk advies rechtstreeks van de kunstenares

✔ Ervaar kunst in real-time met een proefplaatsing van 2 weken

✔ Flexibele betalingsopties – jouw tevredenheid voorop

GET IN TOUCH

Portfolio

The Royal Collection is een nieuw ontwikkelde serie betoverende en glamoureuze kunstwerken. In deze collectie kunstwerken wilde de kunstenares dat het "hoogglanzend goud" een essentiële rol zou spelen in de ervaring van de kijker. Het verwerkte goud glinstert steeds anders afhankelijk van het licht dat erop valt.

Ook is elk kunstwerk in de Royal Collection verfijnd met een handgemaakte stalen frame voorzien van een messing coating. Het frame is artistiek ontworpen, zo loopt het van diep naar ondiep richting de onderkant van het schilderij.

Zoals al het werk van Stephanie is elk schilderij uniek en echte vakmanschap.

EPOXY SCHILDERIJEN

tHE ROyal collection

Get in touch

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek