Blog:

AlCoHol Inkt KUNST

Zo’n 3 jaar geleden ontdekte ik het medium “Alcohol inkt” en ontwikkelde ik een unieke en vrijwel onbekende techniek. Alcohol Inkt is een inkt, zoals de naam al zegt op basis van alcohol. De inkt bestaat in honderden kleuren. De inkt breng je aan door middel van een applicator tool en verdeel je op synthetisch papier middels een „blending solution“ of pure alcohol. De inkt moet namelijk "geactiveerd" worden door het toevoegen van 96% alcohol. Ik verdeel de inkt en het alcoholmengsel met een haardroger of airbrush en bouw het kunstwerk zo laag voor laag op. Omdat de inkt binnen seconden droogt moet er met een bepaalde snelheid en dus ook energie gewerkt worden.

Na het zorgvuldige impregneer proces wordt het kunstwerk bevestigd op dibond en professioneel afgewerkt met hoogwaardige epoxy. De epoxy lagen creëren ongeëvenaarde diepte en de illusie van een “wet-look”. Op sommige schilderijen is een metalen vlinder in de epoxy gegoten, die een 3D-effect creëert. Afhankelijk van de lichtinval op het schilderij schittert het verwerkte goud in haar schilderijen verschillend. Dit zorgt voor een speels en heel fascinerend effect en maakt dat je een eye-catcher schilderij in huis haalt.

Alcohol inkt schilderijen
Alcohol inkt kunstwerk schilderij

Ben je nieuwsgierig naar meer van dit soort kunst? Hou mijn social media kanalen dan goed in de gaten want er zijn heel veel kunstwerken "in de maak" en worden binnenkort te koop gezet.

Heb je wensen wat betreft speciale afmetingen en kleuren? Ik maak ook graag een kunstwerk op maat voor je. Neem vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken wij de opties.

Kunst in opdracht?

Kijk hier voor mijn portfolio

Kijk hier voor mijn portfolio

RONDE EPOXY SCHILDERIJEN

EPOXY SCHILDERIJEN

beleving

ZO WORDT JOUW AANKOOP VAN KUNST EEN

De kunstenares zelf bij jou in huis of op kantoor voor

> Test hangen van meerdere schilderijen

> Vakkundig en persoonlijk advies

> Gratis proefplaatsing van 2 weken en achteraf betalen

Bij StephArts koop je kunst met een verhaal, geïnspireerd door de positieve levensinstelling van krachtige en bijzondere mensen. Alleen maar unieke en handgemaakte kunst voor een woonruimte met een persoonlijke noot.

Get in touch

Portfolio

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek

Geverifieerd door MonsterInsights