Bloesem schilderij acryl canvas

Acryl schilderijen

UNIEKE ACRYL SCHILDERIJEN MET EEN VERHAAL

Ben je op zoek naar een uniek acryl schilderij met de "wow-factor"? Vind je 3D-structuur in jouw acryl schilderij mooi en geen platte print waar honderden reproducties van bestaan? Dan ben je hier op de juiste plek. Mijn acryl schilderijen zijn opgebouwd met een dikke onderlaag zodat er structuur ontstaat. Ik werk met veel gel mediums en veel acryl verf om het acryl schilderij nog boeiender te maken. Na jarenlang met aquarel en olieverf geschilderd te hebben ben ik helemaal verliefd geraakt op het medium acryl verf. Hiermee kan je namelijk laag op laag werken omdat acryl verf vrij snel droogt. Met veel lagen acryl verf creëer je diepte en krijg je een schitterende schilderij. Het motief van mijn acryl schilderijen variiert maar ik blijf trouw aan bloesem, bomen en figuratieve schilderijen met acryl.

Elk schilderij is uniek, met de hand geschilderd en geen één is hetzelfde.

Portfolio

ACRYL SCHILDERIJEN

Gratis

ADVIESGESPREK OVER KUNST IN JOUW INTERIEUR

Weet jij ook niet welk formaat, kleur en type kunstwerk in jouw interieur past? Kom je er maar niet uit?

Vraag nu een gratis adviesgesprek met de kunstenares aan en krijg persoonlijk advies voor kunst in jouw huis of op kantoor.

✔ Gratis fotomontage van kunst in jouw woonruimte

✔ Vakkundig en persoonlijk advies van de kunstenares zelf

✔ Gratis test hangen van meerdere schilderijen en proefplaatsing van 2 weken

✔ Achteraf betalen

GRATIS ADVIESGESPREK

Exclusieve en unieke

SCHILDERIJEN

STORYTELLING ART

Wist je dat ik ook heel andere soort kunst maak? Ik heb een heel unieke techniek met alcohol inkt en epoxy uitgevonden en maak hiermee moderne, glanzendene en exclusieve schilderijen.

Kijk hier naar mijn portfolio

ronde SCHILDERIJEN

EPOXY SCHILDERIJEN

Neem een kijkje in mijn wereld

Acryl

SCHILDERIJEN

Acryl schilderij bloesem op canvas

HOE KIES JE HET JUISTE ACRYL SCHILDERIJ?

Ben je op zoek naar een uniek acryl schilderij, maar je weet nog niet precies wat je wilt? Als je een acryl schilderij koopt kies je natuurlijk een kunstwerk dat je mooi vindt, maar hou bij je keuze ook rekening met waar je het schilderij gaat ophangen. Denk aan de grootte en de kleur van je muur en hoe de rest van je interieur eruit ziet. Maar hoe kom je erachter wat bij jou thuis mooi staat? Lees mijn blog “Hoe kies je kunst” en vraag een gratis fotomontage van jouw woonomgeving bij mij aan. Gebruik de mogelijkheid om het schilderij in een foto van je eigen interieur te plaatsen.

Kunstatelier en galerie StephArts Rijpwetering

WAT IS ACRYLVERF EIGENLIJK?

Acrylverf is een waterverdunbare synthetische verf. De verf wordt gemaakt door diverse pigmenten te mengen met acryl als bindmiddel. Als de verf droogt, verdampt het water. Wat achterblijft op het doek is een kunststof elastische laag die ongevoelig is voor droogte, vocht, temperatuur en licht. Daarmee is het schilderij van hoge kwaliteit en kent deze een lange levensduur. Er zijn eenvoudig diverse lagen over elkaar aan te brengen, ook licht op donker. Acrylverf is glashelder, hecht goed, wordt niet geel, vaag, roestig of rimpelig en droogt razendsnel. De uitstraling van de kleuren worden mooier naarmate er meer lagen acrylverf over elkaar aangebracht worden. Wist je dat de geschiedenis van acrylverf terug gaat naar 1930? Tegenwoordig wordt er zelfs meer acryl in tuben geproduceerd dan olieverf.

drie FAVORIETE DINGEN AAN MIJN ACRYL SCHILDERIJEN

1. KORTE DROOGTIJD ACRYLVERF

2. GROOT KLEURENPALET ACRYL

3. VERSCHILLENDE EFFECTEN MET ACRYL

In tegenstelling tot bijvoorbeeld olieverf, heeft acrylverf een korte droogtijd. Dit geeft mij de mogelijkheid om in lagen te werken. Hoe meer lagen acrylverf over elkaar geschilderd zijn, hoe meer diepte er ontstaat. Wat ik ook ondervind is dat als je in een creatieve flow zit en je droogtijden van een paar dagen of weken hebt, moet je iedere keer weer “in de flow” komen om met jouw acryl schilderij verder te gaan. Met acrylverf kan tijdens het schilderen mijn inspiratie direct worden toegepast in het schilderij. Met acrylverf komen de meest pure en echte emoties in het schilderij terecht en dat maakt dit soort schilderijen erg aantrekkelijk en inspirerend.

Er is een breed assortiment aan kleuren bij acryl. Uiteraard is het mengen van kleuren en het zelf samenstellen van een eigen bedachte kleur het leukste en ook het meest artistieke. Doordat er met acrylverf gelijk kan worden doorgeschilderd aan een schilderij, kunnen kleuren elkaar ook overlappen of per ongeluk/expres met elkaar mengen. Bij acrylverf van het merk Talens Amsterdam heb je ook een speciale serie acrylverf die “Expert” heet. Deze 70 kleuren acrylverf zijn speciaal ontwikkeld voor kunstenaars die de allerhoogste eisen aan hun materialen stellen. De kleuren van de Talens Amsterdam Expert acrylverf hebben een lichtechtheid in de hoogste categorie. Dit betekent dat het schilderij onder museum omstandigheden minimaal 100 jaar mee kan!

Acrylverf kan je heel goed combineren met andere mediums en je kunt hiermee verschillende effecten creëren. Het is erg flexibel werkmateriaal. Door acrylverf met water te mengen en licht aan te zetten, zodat de ondergrond van het schilderij nog licht zichtbaar is, krijg je hetzelfde effect als aquarel. Als de verf dik wordt aangezet en nergens mee wordt gemengd, kunnen er dikkere lagen mee worden geschilderd en ontstaat er diepte en reliëf, zoals bij het gebruik van olieverf. Maar ook zand kan je prima door acrylverf mengen of speciale mediums om de verf nog dikker te laten lijken, dat is één favoriet van mijn technieken. Met één verfsoort kunnen dus meerdere effecten voor het schilderij worden bereikt.

VERSCHILLENDE FORMATEN ACRYL SCHILDERIJEN

Mijn acryl schilderijen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Vind de maat en stijl die het beste bij je past en kies uit vierkante, rechthoekige, horizontale of verticale acryl schilderijen. Vierkante schilderijen hebben het voordeel dat je er een tweeluik van kunt maken. Dat geeft een extra mooi effect en met name bij een grote muur is dat een echte “eye-catcher”. Geef je huis een gezellige sfeer met één of twee unieke acryl schilderijen. Maar ook het ophangen van een verticaal acryl schilderij achter een bank is een aanrader. Hier zou ik wel aanbevelen om, zoals hieronder in de foto, een grote lamp of decoratie item ernaast te plaatsen om te grote leegte aan de muur op te vangen.

Elk schilderij is met de hand geschilderd en klaar om direct op te hangen. De acryl schilderijen die jij bij mij koopt zijn van topkwaliteit en worden in de regel door mij persoonlijk gebracht of indien te ver opgestuurd.

schilderij op Canvas Bloesem Natuur

Elk acryl schilderij

IS UNIEK EN HANDGESCHILDERD!

Follow me

Wil je op de hoogte blijven van mijn aankomende exposities en evenementen net zoals nieuwste werken en technieken? Volg me dan op social media.

Get in touch

Portfolio

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek

Geverifieerd door MonsterInsights