Unieke kunst kopen met persoonlijk advies

DE PLEK WAAR KUNST EN INTERIEUR SAMENKOMEN!

Wil jij het perfecte kunstwerk vinden dat naadloos aansluit bij jouw interieur, of het nu gaat om je eigen huis of een zakelijke omgeving? Als ervaren kunstenares met 20 jaar expertise, kan ik jou het beste advies geven over vorm, kleurcombinaties, compositie en meer.

Ik begrijp hoe belangrijk het is dat een kunstwerk niet alleen past bij de ruimte, maar ook bij de specifieke stijl en sfeer die je hebt gecreëerd. Bovendien moet het rekening houden met het invallende licht en natuurlijk jouw persoonlijke smaak als eigenaar of opdrachtgever.

Tijdens ons gratis telefonisch adviesgesprek bespreek ik graag jouw wensen. Je kunt foto's van je interieur en de specifieke plek waar het kunstwerk moet komen naar me sturen. Op basis van de muurafmetingen, een indruk van je interieur en ons gesprek geef ik je een persoonlijk en deskundig advies over de mogelijke opties.

Daarom nodig ik je uit om nu een gratis adviesgesprek aan te vragen. Samen kunnen we ontdekken welk kunstwerk het beste bij jouw interieur past. Of je nu wilt bellen, een app via WhatsApp wilt sturen of een e-mail wilt sturen, kies de contactmethode die het beste bij jou past. Twijfel niet, het advies is geheel vrijblijvend en kosteloos. Jouw tevredenheid is mijn prioriteit.

Laat jouw interieur tot leven komen met het perfecte kunstwerk. Vraag vandaag nog jouw gratis adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden!

CONTACT VOOR ADVIES

"Kunst is niet alleen om naar te kijken, het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en creëert een unieke sfeer in je interieur. Samen vinden we het kunstwerk dat jouw ruimte tot leven brengt."

- STEPHANIE VAN DER BEEK

SCHILDERIJEN ADVIES IN HET ATELIER ZELF

Als kunstenares bied ik jou een unieke ervaring bij het kopen van jouw perfect schilderij. Je gaat het verhaal achter elk kunstwerk ontdekken en mijn creatieve proces te ervaren.

Je bent van harte welkom in mijn atelier in Rijpwetering, regio Leiden! Hier kun je niet alleen een breed scala aan schilderijen bewonderen, maar vooral een kijkje nemen in mijn creatieve keuken. Ontdek hoe ik mijn unieke techniek toepas en creëer kunstwerken die opvallen.

Mijn benadering van kunst is echt uniek. Ik maak uitsluitend gebruik van een föhn als mijn voornaamste instrument om mijn kunstwerken te creëren. Met behulp van inkt en alcohol beweeg ik de kleuren op het oppervlak van het kunstwerk, wat resulteert in verbluffende en dynamische composities. Het is een proces dat je moet zien om het volledig te waarderen.

Daarnaast worden mijn schilderijen afgewerkt met professionele high-gloss epoxy, waardoor ze een fascinerende en chique uitstraling krijgen. De glans en diepte die de epoxy aan de kunstwerken toevoegt, brengen ze echt tot leven.

KIEZEN DOOR GRATIS PROEFPLAATSING

Bovendien is opdracht geven ook een optie. Ik maak schilderijen op maat, zodat je een kunstwerk kunt bezitten dat speciaal voor jou en jouw interieur is gecreëerd. Samen bespreken we jouw visie en voorkeuren, zodat ik een uniek stuk kan creëren dat perfect past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

MAATWERK SCHILDERIJEN

Om er zeker van te zijn dat het kunstwerk naadloos in jouw ruimte past, bied ik gratis proefplaatsing aan. Je kunt het schilderij vrijblijvend opzicht 14 dagen laten hangen. Op die manier kun je de energie en de sfeer van het kunstwerk ervaren en beslissen of het perfect past bij jouw interieur.

Waarom wachten? Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden van het direct kopen bij de kunstenares. Kies voor een unieke, op maat gemaakte creatie en laat jouw ruimte stralen met een kunstwerk dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

ronde schilderijen abstract muurcircle

Schilderijen

IN VERSCHILLENDE VORMEN

Bij Steph Arts gaat het om meer dan alleen rechte lijnen. Ik creëer kunst in verschillende vormen: rond, ovaal, organisch en rechthoekig. Door deze unieke vormen doorbreek ik de traditionele rechte lijnen in het interieur, waardoor er een speelse en dynamische uitstraling ontstaat.

Denk bijvoorbeeld aan een prachtig tweeluik of drieluik, dat een verfrissende impact heeft op de ruimte. Of wat dacht je van een set van zeven hexagonale kunstwerken? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij mij kun je experimenteren met verschillende vormen, afmetingen, kleuren en composities. Elk kunstwerk wordt op maat gemaakt, waardoor het uniek en bijzonder is. Dit stelt je in staat om een kunstwerk te creëren dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en de sfeer van de ruimte.

Of je nu kiest voor een ronde eyecatcher, een organische vorm die de aandacht trekt of een rechthoekig kunstwerk dat harmonie brengt, ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen. Ontdek de kracht van verschillende vormen en geef jouw interieur een speels en artistiek karakter.

organisch schilderij epoxy oker abstract

Lastig

OM HET JUISTE KUNSTWERK TE VINDEN?

Ben je geïnspireerd door mijn portfolio van schilderijen? Wil je een adviesgesprek, een opdracht voor een uniek kunstwerk op maat geven of heb je een andere vraag?

Aarzel niet om contact met mij op te nemen via stephanie@stepharts.com of 06-18783694. Je kunt mij ook een WhatsApp-bericht sturen of een chatbericht achterlaten via alle sociale media kanalen.

Mijn eigen atelier is gevestigd in Rijpwetering, regio Leiden, en je bent van harte welkom voor een kennismaking op afspraak.

ovaal schilderij abstract goud epoxy

Epoxy schilderij abstracte bloemen grijs goud

ronde schilderijen abstract muurcircle

schilderij organisch rond epoxy zwart

organisch schilderij epoxy oker abstract

Schilderij modern glanzend epoxy hexagon

Groot ovaal bloemen schilderij goud epoxy

ovaal schilderij abstract kunst epoxy

ronde schilderijen tweeluik modern grijs goud

Organisch schilderij abstract epoxy

schilderij epoxy bloemen abstract goud grijs

schilderij bloemen rood ovaal

Organisch abstract schilderij epoxy

ronde abstracte schilderijen epoxy

bloemen schilderij epoxy kunst exclusief uniek roze

modern schilderij rond abstract

Ronde bloemen epoxy schilderij rood grijs

exclusief uniek schilderij epoxy kunst bloemen goud

Schilderij bloemen goud epoxy

schilderij glanzend modern organisch rood

Schilderijen modern grijs glanzend goud

ovaal schilderij abstract modern

Ronde epoxy schilderijen abstract

26 26

Follow me

Wil je op de hoogte blijven van mijn aankomende exposities en evenementen net zoals nieuwste werken en technieken? Volg me dan op social media.

Get in touch

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek