Vind je het ook zo lastig

Advies kunst interieur

OM KUNST TE KIEZEN?

Weet jij ook niet welk formaat, kleur en type kunstwerk in jouw interieur past? Heb je ook een plek in huis waar je een passend kunstwerk voor zoekt? En kom je er zelf niet uit?

Hoe leuk is het dan niet om van de kunstenares zelf persoonlijk advies te krijgen? Tijdens ons gratis telefonisch adviesgesprek breng ik jouw wensen in kaart. Middels foto's die jij mij opstuurt neem ik een kijkje in jouw interieur en de plek waar het kunstwerk moet gaan hangen. Met de afmetingen van je muur, een indruk op je interieur en ons gesprek geef ik jou een heel persoonlijk en vakkundig advies over mogelijke opties. Voel jij je goed geadviseerd door mij dan plannen wij een afspraak in dat ik bij jou langs kom met mogelijke schilderijen.

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan!

Het doel is om het ene echte schilderij voor jou te vinden waar je helemaal verliefd op bent en een passend geheel vormt, afgestemd op jouw interieur.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan en krijg passend advies.

✔ Test hangen van meerdere schilderijen

✔ Vakkundig en persoonlijk advies van de kunstenares zelf

✔ Gratis proefplaatsing van 2 weken

✔ Achteraf betalen

Exclusieve en unieke

SCHILDERIJEN

STORYTELLING ART

Luister hier naar mijn verhaal.

Follow me

Wil je op de hoogte blijven van mijn aankomende exposities en evenementen net zoals nieuwste werken en technieken? Volg me dan op social media.

Get in touch

Portfolio

Bank: NL21RABO 0366 6394 04

KvK-nummer: 76940063

BTW-id: NL003126395B84

StephArts, Stephanie van der Beek

Hoogmadeseweg 1, 2375AT Rijpwetering, NL

All Rights Reserved © Copyright 2022 Stephanie van der Beek